Mai­Kupon

Kategóriák

Metamorf masszázs most 7000Ft helyett csak 2100Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Úgy érzi, hogy blokkok gátolják a magánéleti problémáinak megoldásában, gyermekeivel való „megértő” kapcsolattartásban, munkahelyi érvényesülésében? Nem tudja mire vélni a depresszióját, a folyamatos migrénjét, az alvászavarát ….stb?

Ha a fentiek bármelyike jellemző Önre, akkor jó helyen jár, mi segíthetünk a problémái megoldásában!A metamorf masszázs, (nem egyenlő a klasszikus testmasszázs fogalmával) egy nagyon hatékony speciális lelki blokkoldó technika, mely által elindul a test öngyógyító mechanizmusa.

A metamorf masszázs megszabadítja a lelket a sérülésektől, így teremtve lehetőséget arra, hogy örömtelibb, teljesebb életet éljünk.

Életünk során különböző lelki hatások érnek, melyek elraktározódnak a tudat legmélyén. Ilyen a félelem, a csalódás, a magzati korban elszenvedett negatív események, születéskori trauma, mint például császármetszés …. stb. Előfordul, hogy többnyire nem is emlékszünk ezekre, de teherként cipeljük mégis magunkban. Ezen lelki blokkok gátolják az egészséges energiaáramlást, amely kihat a tudatunkra, a mindennapi életünkre.

Ez a technika a gerinc reflexpontjait célozza meg. A lábon, kézen és fejen található reflex pontok finom, könnyed érintésével (masszírozásával) oldjuk a gerinc mentén lerakódó régi lelki blokkokat, a tudatalattiba bevésődő emlékeket, sérüléseket. Ezáltal, a kezelésben részt vevő személy boldogabb, felszabadultabb és vidámabb lesz, tele pozitív életérzésekkel, optimizmussal valamint energiával.

A masszázs folyamata:

A kezelés alatt a páciens csak „pihen”, lazít, nyugtató relaxációs zenét hallgat, vagy érzései szerint „alszik”, miközben mi az aura mély rétegeiből kihozzuk a fájdalmakat. A negatív energiák, blokkok elengedésének következtében keletkezett űrt pedig, feltöltjük pozitív energiával.

A mélyoldást múltunk három síkján végezzük:

- előző életekben,

- magzati korban és a

- születés utáni életben kialakult hátráltató emlékek feloldásában.

Jó hatással van migrénre, alvászavarra, fóbiákra, depresszióra, pánikbetegségre, körömrágásra, allergiára, asztmára, cukorbetegségre, autóimmun betegségekre, vérnyomás problémákra, emésztési és ízületi gondokra, torok és fülfájásra, hallászavarra, idegbecsípődésre.

Előfordulhat, hogy az első kezelést követően a masszázs technika nem tudja az összes mélyen megrekedt blokkot feloldani, ezért személytől függően akár több kezelésre is szükség lehet.

A METAMORF masszázs bárkin alkalmazható, akár gyerekeken és kismamákon is, de még fekvő betegeken is, semmilyen mellékhatása nincs. Nem ütközik semmilyen orvosi és pszichológiai kezeléssel, vagy vallási nézettel, sőt kiválóan kiegészíti ezeket.

Kérjük, hogy a vendégek kényelmes viseletben érkezzenek úgy, hogy lábfejüket szabaddá tudják tenni a kezelés idejére.

Az ANISAT Életmód Stúdió szakemberei, szeretettel és tudásuk legjavával várják az érdeklődőket. További szolgáltatásinkról a www.anisat.atw.hu oldalon tájékozódhat így kérjük, hogy látogasson el weboldalunkra.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Legfontosabb információk:

- a kezelés időtartama állapottól függően 60-90 perc/alkalom

- előzetes időpont egyeztetés mindenképpen szükséges a 06/20/210-1488-as telefonszámon

- bármennyi kupont vásárolhatsz saját részre és ajándékba is

- Elérhetőségek: ANISAT Életmód Stúdió – Magyar B. István 20/210-1488 és Magyar B. Andrea 20/215-0025

- honlap: www.anisat.atw.hu

- Helyszín: Budapest, Szentendrei út 22. 7/41 ANISAT csengőA kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Anisat Életmód Stúdió
Telefon
Szolgáltatás helye
1035 Budapest, Szentendrei út 22. 7/41 ANISAT csengő
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére