Mai­Kupon

Kategóriák

Mezoterápia hyaluronsavval, szőlőmagolajos arc, nyak, dekoltázsmasszázs, aranymaszk, most a 3 kezelés egyben, mindössze 3490Ft-ért, 15000Ft helyett!!!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A nyak és dekoltázs bőre szerkezetében különbözik mind az arc, mind a test bőrétől. Az általam alkalmazott masszázs kisimítja a nyak és dekoltázs bőrét, és az alvástól, napozástól, stb. keletkezett mély redőket is kisimítja.
Aranymaszk:Bőrregeneráló, bőrfiatalító hatású. Feszesíti, és rugalmassá teszi a megfáradt bőrt.   Hidratálja a száraz bőrt,  és frissíti azt. Elősegíti a bőr anyagcseréjét, a kollagén és elasztin szintézist, hozzájárulva a bőr természetes fiatalodásához.
Az arany súlyánál 300x több vizet képes megkötni, így az egyik legjobb hidratáló anyagként tartják számon a kozmetikában.

Az eredmény látványos, felkészülünk a hideg időre!!!!

 
Mezoterápia: A kozmetikai hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan odakerülnek - lehetőleg maximális koncentrációban - ahol a bőrprobléma található. Erre a piacon levő kezelések közűl a legalkalmasabb a mezotárápiás bevitel.
A hyaluronsav: olyan hatóanyag, melyet a szervezet maga is előállít  A bőr saját termelőfolyamatát aktiválja, az elasztin és a kollagén rostok újratermelődnek. Javítja a sejtmigrációt és a sejtek működését. Megtanítja a bőrt, hogy önállóan táplálja magát, puhítja azt, és késlelteti az öregedést.
Szőlőmagolaj: A szőlőmagolaj egy könnyű olaj, jó felszívódású, polifenolokban és linolsavban gazdag melyek védik a bőrt, megtartják a nedvességet és késleltetik a ráncok megjelenését. Főleg az érett bőrre hasznos, mert regeneráló és szerkezet javító.

The Fine Print

Valid until: December 31., 2014

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltásához időpont egyeztetés szükséges a 06309324058-as telefonszámon, Sziklási Ibolyánál.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Sziklási Ibolya mesterkozmetikus
Address
1065 Budapest, Lázár utca 9.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére