Mai­Kupon

Michael Schumacher után most te jössz. Belvárosi iskolában KRESZ tanfolyam gyakorlati vezetéssel 48 000 ft helyett 19 200 ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A KRESZ tanfolyam hét témát tartalmaz, valamint még CD-t és DVD -t, és 2 óra gyakorlati vezetést is.

 KRESZ tanfolyam 60%-kal olcsóbban - ajándék CD-vel az Atilos Autósiskolától, az ajándék CD-n az összes lehetséges vizsgakérdést megtalálod, KRESZ tanfolyam akár hétvégén is, ha vidéki vagy, ne csüggedj, a szomszédos hostelben olcsón tudsz megszállni, az iskolában megveheted a tesztkönyvet és a KRESZ tananyagot DVD-n, orvosi alkalmassági vizsgálat helyben, lakcímtől függetlenül, korlátlan ingyenes gyakorlási lehetőség elméletből - egyszer fizetsz, sokszor jöhetsz, az előadások jó hangulatban, kötetlen, interaktív formában folynak. Autót vezetni a mai világban alapkövetelmény, a jogosítvány megszerzése azonban nem számít luxusnak. Az Atilos autósiskola most szuper áron kezdi meg KRESZ-tanfolyamait, a tananyag elsajátításához pedig CD-n még tananyagot is kapsz, hogy a vizsgán gond nélkül átmenj. Ha a KRESZ-kérdésekre már gondolkodás nélkül tudod a választ. Utána már csak elsősegély-nyújtásból és az autó volánjánál kell bizonyítanod a rátermettségedet.

Az elméleti pótórák korlátlan gyakorlása ingyenes. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 061-3383193 vagy 20-2038173

H-P: 10-17

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Atilos iskola
Cég
HORUS Szerv Közv KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1088 Budapest, Rákóczi út 9
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére