Mai­Kupon

Mikrodermabrázióval a szebb, ránctalan bőrért! 2 alkalmas bőrmegújító kezelés most 11.990 Ft helyett 3.990 Ft-ért. Most fizetendő 1.000 Ft. Próbáld ki most és fiatalodj éveket!

Mikrodermabráziós arcfiatalítás, 2 alkalommal - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:11 990 FtElőlegben fizetendő:1000 FtTeljes ár:3 990 Ft67% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A mikrodermabráziós kezelés vagy más néven bőrcsiszolás során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el. Szükség van az időszakos bőrcsiszolásra, hisz az elhalt hámréteg jelenléte megakadályozza a napi bőrápoló kozmetikumok hatóanyagainak bejutását a bőr mélyebb rétegeibe, ahol a még életképes sejtek igazán hasznosítani tudnák az értékes összetevőket.

Az arc bőrének újjáélesztésére, a nap, a szél, a meleg okozta károsodások enyhítésére, a pigmentfoltok halványítására mélytisztítással. A leghatékonyabb módszer a MIKRODERMABRÁZIÓ a gyémántfejes bőrcsiszolás. A csiszolás és a vákum-szívás kombinációja szabályozza a bőr biológiai regenerálódási folyamatát.

Az elhalt, kiszáradt hámrétegek eltávolításával utat nyitunk a különböző tápláló hidratáló krémek bejutásának a bőr mélyebb rétegeibe.Bőröd szempontjából a mostani időszakban a legoptimálisabb elvégezni a mikrodermabráziós bőrfiatalító kezelést, amit szinte minden korosztálynak ajánlok, mert
  • enyhíti a ráncokat,
  • feszesebbé teszi a bőrt,
  • összehúzza a megnagyobbodott pórusokat,
  • halványítja a hegeket, pigmentfoltokat,
  • aktiválja bőröd önmegújító képességét!
A bőr élettani tulajdonsága, hogy az alsóbb rétegekben keletkező új sejtek a bőr felszíne felé vándorolnak, közben fokozatosan elhalnak, kiszáradnak, majd normál esetben leválnak hámlás formájában.
Ez a hámlási folyamat azonban viszonylag kevés embernél zajlik le ilyen tökéletes formában.
A mikrodermabráziós kezelés felgyorsítja ezt a folyamatot azáltal, hogy pillanatok alatt eltávolítja ezeket az elhalt sejteket, ezáltal jelentősen felgyorsítja az új, friss bőrsejtek kialakulását.

Ha pedig a mikrodermabráziós kezelést több alakalommal megismétlik, a sejtek állandó megújulásának eredményeképpen csökkennek a ráncok, hízási csíkok és hegek, bőrünk látványosan megújul, megfiatalodik.

A kupon tartalma:
2 alkalmas Mikrodermabráziós kezelés, kb. 30 perc


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. december 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához kizárólag telefonos bejelentkezés szükséges a 06/30/608-8228-as telefonszámon csak délelőtt 9-13 között.

Most fizetendő 1.000 Ft, a fennmaradó  2.990 Ft a helyszínen fizetendő.

A kupon tartalma: 2 alkalmas Mikrodermabráziós arctisztítás, bőrmegújító kezelés

A Szolgáltató kérése, hogy időpontért  csak akkor telefonáljanak ha megvették a kupont!

Új Cím: Zuglói Testkozmetika,  Csertő  Park  2.szám  alatt  várom Zuglóban. (utcai bejárat)

Közlekedés autóval  ingyenes  parkolás  az üzlet  előtt. Örs Vezér tértől   5 perc gyalog  a  Spárnál,  vagy a 82 számú trolival második megálló. Akadálymentesített bejárat!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zuglói Szépségklinika E.É
Cég
Esztári Éva
Telefon
Szolgáltatás helye
1144 Budapest, Csertő Park 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére