Mai­Kupon

Mina-san, Konnichiwa! Japán főzőkurzus az EASE Therapy szervezésében Budán, 4 fogásos menü elkészítésével és elfogyasztásával 1 főnek 23.000 Ft helyett 12.990 Ft-ért! Február végéig felhasználható!

A japán gasztronómiát inkább konyhaművészetként említjük, mint általános gasztronómiaként.

De milyen is a japán konyha, és miként néznek ki az ételek? Valóban fontos ez a kérdés, hiszen a japán gondolkodásmódban egyáltalán nem mindegy, hogy milyennek látják az ételeiket. Ők tájképként tekintenek az ételeikre, amit a tányérra festenek. Minden részlet a legnagyobb pontossággal kerül oda. A harmónia, a nyugodtság és precízség köszön vissza főzésük és tálalásuk során.

A japán alap főzőkurzusunk azért is került fel az EASE Therapy palettájára, hogy megmutassák, nem csak nagyon finom, hanem nagyon egészséges is, ahogy a japánok étkeznek és nem nagy ördöngösség otthon is elkészíteni ezeket az ételeket. Hogy tényleg kedvet csináljunk az otthoni megvalósításhoz, a kurzuson használt alapanyagok könnyen beszerezhetőek, a receptek pofon egyszerűek.Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott, egészségtelen életmódjukon. Kiscsoportos főzőklubjaikba Téged is várnak szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt.

 

 

Azon kívül, hogy minden egészségesen, tartósítószer, színezés, cukormentesen kerül elkészítésre, az egy estés kurzus különlegessége:

-  megtanuljátok hogyan készül a gyoza, a japánok töltött tésztája

- megismerkedtek egy autentikus japán alap levessel, a misoval, amihez a tésztát is közösen készítitek el

- curryt főztök japán módra csirkefalatokkal és pálcikával elfogyasztjátok

- tanultok asztali etikettet és pálca etikettet japán módra

- desszertnek pedig riszliszt alapú édességet készítetek a kesernyés, ám nagyon friss és üdítő zöldtea porral

- a kurzus végén pedig a helyben elkészített ételeket is elfogyasztjátok

Az EASE Therapy Japán Főzőklubját az egészséges ételek barátain kívül ajánljuk annak, akik a japán konyha ételeibe, élményeibe keresnek betekintést.

Egy kis ízelítő – az EASE Therapy Japán Est menüje:

- Gyoza
- Miso leves udon tésztával
- Japán curry karaage
- Mochi matcha porral

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. február 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés a kuponkódod megadásával e-mailben: hello@easetherapy.hu. A főzőkurzusok rendszeresen indulnak, az időpontokról érdeklődj a szolgáltatónál. Lemondás vagy időpont módosítás a főzőkurzus kezdése előtt 10 nappal lehetséges.

Kuponjaik, utalványaik értéke felhasználható az Ízbisztró termékeinek vásárlásánál (az ár 27%-os áfát tartalmaz), az Ízbisztróban étel, ital fogyasztáskor (az ár 5%-os áfát tartalmaz), illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására (az ár 18%-os áfát tartalmaz).

Az EASE Therapy szervezésében összesen 13 féle főzőkurzus indul. A kupon más főzőkurzusra is felhasználható. Főzőkurzusok listája: Mina-san, Konnichiwa!; Croissant és testvérei kurzus; Orosz főzőkurzus; Szicíliai borvacsora; Házi: sajt, kenyér, kovász, vaj, joghurt kézműves klub; Paleo/vegán/alapozó főzőklub; Indiai Est; Francia Est; Dolce Vita Olasz főzőklub; Süti klub; Macaron klub; Burger klub; Pasta készítés.

Cím: Ízbisztro - EASE Therapy, 1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1.

E-mail: hello@easetherapy.hu

Weboldal: http://www.easetherapy.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/Izbisztro

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére