Mai­Kupon

Minden testrészeddel meg vagy elégedve? De a belső comb még mindig nem az igazi ? 3 alkalmas, 9 kezelésből álló speciális BELSŐ COMB kúra most 71%-os kedvezménnyel most csak 14000 Ft !

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! 

Minden testrészeddel meg vagy elégedve? Csak az a FRÁNYA BELSŐ COMB még mindig nem az igazi? Akkor ez a speciális BELSŐ COMB kezelés Neked szól. A harc nem reménytelen!

 

Tíz nőből legalább 7 küzd ezzel a problémával, de több fronton is lehet ellene harcolni, igen jó eredménnyel. A kötőszövetek a kor előrehaladtával gyengülnek, illetve a túlzott zsírlerakódás miatt meglazulnak. A laza kötőszövet ott tud kialakulni, ahol a nyirokkeringés nem megfelelő. A plusz zsírsejtek többszörös méretüknél fogva lassítják a nyirok- és vérkeringést, így a káros anyagok könnyebben halmozódnak fel a kötőszövetben. A kötőszövet gyengesége természetesen lehet genetikai hajlam is, de az elsavasodás, vagy bizonyos nyomelemek hiánya is okozhatja.
  • Zsírsejtek bombázása

  • Egyedi keringésfokozó, feszesítő olaj használata

  • Különleges iszappakolás használata

  • Intenzív és látványos eredmény

  • A cellulit megszűnése

  • A testsúly is csökken

  • A kezelési idő: 80 perc


A kezelés menete:

Bejelöltük a kezelni kívánt területet, megkezdjük a zsírsejtek bombázását, kavitációs kezeléssel. Ezután bekenjük a testet egyedi keringésfokozó, feszesítő, szabadgyök fogó olajjal, ami igen gazdag hatóanyagokban. Intenzív és látványos a cellulit kezelésénél. Feszes pedig a krémes pakolástól, és a különleges iszappakolástól lesz.

• Kavitációs ultrahangkezelést végzünk a problémás testrészen. A kavitációval szétroncsoljuk
   a zsírsejteket
•  Keringésfokozó,szabadgyök fogó és feszesítő olajjal kenjük be a kezelt testrészt
•  Feszesítő, erősítő iszap pakolást teszünk a belső combokra, és betakarjuk fóliával
• 40 perces infrapaplanos kezelés következik. Hatására gyors és hatásos fiziológiai  változások mennek végbe. Mélyreható, izzasztó hatása révén létrejövő verejtékezés, eltávolít a szervezetből sok olyan mérget, ami az anyagcserével kapcsolatos: Nehézfémek, tejsav, koleszterin, zsírfelesleg. A testsúly is csökken.

 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges, időpontot a kupon sorszám  bediktálásával azonnal kérhetsz a 06 30 9909 778 telefonszámon Győry Jutkától.


A HÉT MINDEN NAPJÁN FOGADJUK VENDÉGEINEKET!

 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Belváros Szépségszalon JUT-KAVI
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 43.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére