Mai­Kupon

Kategóriák

Minőséget a konyhába! Fackelmann konyhai eszköz csomag: sörnyitó, gyümölcsmagozó, merőkanál és pikkelyhámozó, most 3.490 Ft-ért a Globalxchange kínálatából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A Fackelmann termékcsalád konyhai eszközei csúcstechnológiával készülnek és hosszú ideig nyújtanak hasznos szolgálatot a konyhában! Rendkívüli ajánlatunkban, most négy olyan eszközzel lehet gazdagabb, melyek akár mindennapi vagy alkalmankénti használat során is örök darabjai lehetnek konyhájának. A Fackelmann csomag tartalma: sörnyitó, gyümölcsmagozó, merőkanál és pikkelyhámozó. Vendéglátás, főzés, sütés, tálalás, ünnepi fogások készítése? Mindenki tudja, hogy egy komplett vendéglátás vagy családi ebéd elkészítésében is mekkora segítséget tud nyújtani az, ha megfelelő minőségű és tartós eszközökkel tudja előkészíteni a konyhai teendőket a vendéglátó, vagy a háziasszony.

 

Ajánlatunkban most olyan konyhai eszközök találhatóak meg a csomagolásban, melyek segítségével finom süteményeket, befőtteket lehet készíteni, vagy éppen a halételek előkészítésében nyújthat nagy segítséget. Ne feledje ha megfelelő konyhai eszközökkel végzi el az étellel kapcsolatos munkákat, akkor sokkal egyszerűbb dolga lehet. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. november 29-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A konyhai csomag elvitele előzetes időpont egyeztetés után lehetséges. Időpont egyeztetés az alábbi telefonszámon vagy e-mail címen lehetséges: 06/70-394-1014. E-mail cím: anetta.gyurgyik@globalxchange.hu

 

Pontos cím: VI. kerület. Bencúr utca 19. 1. emelet. 103 ajtó

 

Amennyiben nem tudja átvenni személyesen a konyhai csomagot akkor a következő e-mail címre küldje el adatait: anetta.gyurgyik@globalxchange.hu

 

Az e-mailben kérjük, hogy adja meg pontos nevét, szállítási címét. Ebben az esetben postai utánvétellel kapja meg a termékeket.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Globalxchange
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Bencúr utca 19
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére