Mai­Kupon

Minőségi redőny, reluxa, szúnyogháló beépítés vagy cseréje a Műanyag Nyílászáró Centrum Kft kínálatából! Vásárolja meg most 5000 Ft értékű kuponját 3000 Ft-ért és hűsöljön kellemesen, pihenjen nyugodtan a nyári időszakban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Műanyag Nyílászáró Centrum Kft célja, hogy redőny, reluxa, szúnyogháló kivitelezése esetén a megrendelők minden esetben a legmodernebb technológiához, szolgáltatáshoz és minőséghez jussanak hozzá. Termékeikkel kapcsolatban az ügyfélszolgálat mindig készséges felvilágosítással és szaktanácsadással várja vásárlóit! Ha minőségi, pontos és gyors szolgáltatást szeretne akkor válassza a Műanyag Nyílászáró Centrumot! 


Egy vásárló korlátlan számú kupont vásárolhat saját részre és ajándékba is, melyek összevonhatóak! Redőny: Egy dekoratív redőny kiválóan alkalmazható ablakok, ajtók hő illetve hangszigetelésére és betörés elleni védelemre egyaránt. A redőny nemcsak esztétikailag öltözteti a házat, hanem segítségével kellemesen hűs marad a nyári hőségben a lakás. Téli hónapokban pedig segít megőrizni a ház vagy lakás melegét. A redőny előnyei: kiváló zaj-és hőszigetelő, pormentes, hosszú élettartalmú. 

 

Reluxa: A redőnnyel ellentétben a reluxa a belső árnyékolok családjához tartozik. Kezelése egyszerű, minden típusú ajtóra, ablakra könnyen felszerelhető. 

 

Szúnyogháló: A szúnyoghálók üvegszálas hálóból készülnek. A háló anyaga UV stabil üvegszövet, így kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. november 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egy vásárló korlátlan számú kupont vásárolhat saját részre és ajándékba is, melyek összevonhatóak! 

 

Megrendelésével kapcsolatban hívja a  Műanyag Nyílászáró Centrum Kft ügyfélszolgálatát. Az ügyfélszolgálat telefon és faxszáma: 06-1-369-1973.


A Műanyag Nyílászáró Centrum Kft Reklámstúdió pontos címe: Budapest 1043. Lorántffy Zs. u. 20. 


E-mail elérhetőség: profiablak@gmail.com

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Műanyag Nyílászáró Centrum Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1043 Budapest, Lorántffy Zs. u. 20.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére