Mai­Kupon

Kategóriák

Minőségi takarítás az otthonában! Éljen allergénmentes környezetben! Hyla Basic levegő- és helyiségtisztító berendezés rendkívül akciós áron 199.900 Ft-ért! Foglalja le kuponját 40.000 Ft-ért, a fennmaradó 159.900 Ft-ot pedig fizesse a szolgáltatónál!

 - Egészség kupon
Eredeti ár:299 000 FtElőlegben fizetendő:40 000 FtTeljes ár:199 900 Ft33% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A HYLA levegő- és helyiségtisztító készülék energiatakarékos, multifunkcionális, környezetbarát berendezés, melynek az egészségmegőrzésben is jelentős szerepe van. Vízszűréses + szeparációs (cseppleválasztós) technológiát alkalmaz a levegőben található mikroorganizmusok, allergének és a mikropor kiszűrésére. A Hyla a levegőben lévő szilárd mikroszennyeződések mellett a légnemű szennyezőanyagokat (pl. füst, formaldehid stb.) is kiváló hatékonyságokkal szűri ki. A Hyla kiszűri a mikroport, az allergéneket, a penészgombákat a levegőből és beállítja az optimális páratartalmat. A szabad szemmel nem látható mikropor, illetve a vízben nem oldódó szennyeződések sem jutnak vissza a légtérbe, hiszen a percenként 25000-et forduló szeparátor megakadályozza ezt.
Az ajánlat tartalma: HYLA NST Basic készülék alaptartozékokkal.


Becslések szerint 400 millió ember allergiás ma a világon, tehát az allergiát joggal nevezhetjük mára „népbetegségnek”. Az allergének a körülöttünk lévő levegőben vannak és belélegzés útján kerülnek a szervezetbe. Mivel életünk nagy részét zárt terekben - otthon, munkahely, iskola stb. – töltjük, de a legtöbbet otthonunkban (csak az alvással töltött idő napi kb. 6-8 óra), ezért nem mindegy, hogy otthonunk levegője mennyire „tiszta”. Egy allergiás beteg számára akkor „tiszta” a levegő, ha nincsenek benne allergének.


Hogyan lehet ezt elérni? A HYLA levegő-, és helyiségtisztító rendszer egy alternatív, természetes megoldást jelent mind a pollen-, mind az atka allergiás betegek számára, hiszen használatával megszüntethetők a környezetben lévő allergén anyagok.

 

Hogyan működik? A HYLA levegő- és helyiségtisztító készülék energiatakarékos, multifunkcionális, környezetbarát berendezés, melynek az egészségmegőrzésben is jelentős szerepe van. Vízszűréses + szeparációs /cseppleválasztós/ technológiát alkalmaz a levegőben található mikroorganizmusok, allergének és a mikropor kiszűrésére. Egyedülálló hatékonysággal szűri meg a levegőben lévő szilárd és légnemű /pl. füst, formaldehid stb./ mikroszennyeződéseket: a 5 mikron felettieket 100%-ban és még az 5 mikron alatti méretűeket is 99,97%-ban. De nem elég a levegőt tisztítani, hiszen a lakás felületeiről – szőnyeg, kanapé, függöny, ágybetét, ágynemű stb. – ismét a légtérbe kerülnek az allergének. Ezért egy olyan berendezésre van szükségünk, ami a felületeket is tökéletesen tisztítja. A HYLA erre is tökéletes megoldást nyújt. Különböző tartozékaival kiegészülve több, mint 20 funkciót lát el, így alkalmas a lakás összes felületének tökéletes takarítására. Ráadásul takarítás közben is olyan tisztaságú levegő távozik a berendezésből, mint légtisztításkor. Ily módon a készülék tökéletes beltéri levegő-és lakástisztító rendszert alkot.

 

A HYLA-val biztosítható teljes környezetünk por- és allergénmentes TISZTA levegője.


A szeparátor technológiával rendelkező készülékek közül a HYLA az egyetlen, amely világszabadalmi védettséggel rendelkező, öntisztuló szeparátort használ, biztosítva ezzel a sokkal hosszabb működési időt és élettartamot, a mindig kiegyensúlyozott fordulatszámot és nem utolsó sorban a könnyű tisztán tartást. Ennek a speciális technológiának köszönhetően nincs szükség porzsákra, hepa filterre vagy különböző szűrőzsákokra, ezeket nem kell cserélni és nem kell rájuk költeni. Működtetéséhéz csupán 4 liter tiszta víz szükséges. Az energiatakarékosság a fogyasztásában is megmutatkozik, hiszen a hagyományos takarító berendezésekkel szemben csak 850 W a fogyasztása, így akár 50%-kal kevesebb az energia felhasználás.

 

A készülék alkalmas többek között:

• Levegőtisztítás

• Levegőillatosítás

• Aromaterápia

• Levegőfertőtlenítés

• Inhalálás

• Só- és barlangterápia

• Párásítás

• Szagelszívás

• Levegőfújás /kompresszor/

• Vákuumozás

• Asztmás tünetek csökkentése

• Allergiás megbetegedések megelőzése

• Szőnyegtisztítás

• Kárpittisztítás

• Penészgomba megszüntetése

• Portalanítás

• Vízfelszívás

• Függönyök portalanítása …

 

HYLÁVAL A LÉLEGZÉS ÉLMÉNNYÉ VÁLIK!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egy személy maximum 3 kupont vásárolhat, egyet saját felhasználásra és kettőt ajándékba.


Nyitva tartás: H-Cs: 8:00 – 16:30; P: 8:00 – 13:30.


A termék átvehető személyesen a kupon leadásával: Budapest 1119, Andor köz 3. Kiszállítás is kérhető külön díj ellenében, ezzel kapcsolatban és a fennmaradó 159.900 Ft költséggel kapcsolatban is telefonon kell egyeztetni a szolgáltatóval. Beváltható: az akció lezárása után 2 héttel, 1 hónapon keresztül. Szállítással, beváltással kapcsolatos elérhetőség: +36/1-481-0776.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Természet 2000 Kft
Cég
Természet 2000 Kft - HYLA központ
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1119 Budapest, Andor köz 3
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére