Mai­Kupon

MONICA radio controlled óra 7.990Ft helyett 5.415Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Nem kell többé bíbelődnie az órája beállításaival! Vásároljon radio controlled órát!Az órákkal kapcsolatos legfontosabb elvárásaink egyike a pontosság. Míg a rugóval ellátott órákat naponta fel kell húzni, a kvarcórákat sohasem. Az elem lemerüléséig mutatja a pontos időt.Pontosat? Hát nem egészen.

 

Egy jobb minőségű mechanikus óra esetében a +/- 25 mp-es napi eltérés elfogadottnak tekinthető, de még a Chronometer minősítésű, akár több millió forintos modelleknél is napi -4/+6 mp a tűréshatár. A kvarcórák esetében azt mondhatjuk, hogy a napi 1 mp, azaz a havi 30 mp eltérés még megengedett.

 

De mi egy ennél jobbat ajánlunk Önnek!

 

Az atomórát, mely a mai tudásunk szerint a világ legpontosabb órája.

 

A legpontosabb időmérő eszköz az atomóra. Ezek pontossága nagyságrendekkel eltér a normál kvarcórákétól. Míg láttuk, hogy egy mechanikus karóra fél óra alatt, a kvarcóra egy nap alatt késhet vagy siethet 1 másodpercet, addig az atomórának ilyen mértékű eltéréshez legalább 1 millió évre lenne szüksége. Azt is mondhatjuk, hogy egy atomóra kb. 365 milliószor pontosabb, mint egy kvarcóra. Azonban az atomóra sokkal bonyolultabb szerkezet attól, hogy a hétköznapi életben a kezünkön viselhessük, vagy az éjjeli szekrényünkre tegyük, továbbá a mérete, és az ára sem teszi lehetővé tömeges elterjedését.

 

Ezért beszállítóink megtalálták a tökéletes megoldást a radio contorrled órákban.

 

Mit is jelent ez?

 

Egy rádióvezérelt óra fél év múlva is pontos marad, még akkor is, ha közben időátállítás történt. 

Hogy lehetséges ez?

A világ különböző pontjain működnek atomórák (Európában pl. a Frankfurt/Main melletti Mainflingenben), amelyek által előállított pontos idő jeleket egy rádióadó torony segítségével kisugározzák. Ezek a jelek nagy távolságból (elvileg akár 1500 Km) is vehetők. 

A vételhez szükséges vevő egységet a rádióvezérelt órákba beépítik, ezáltal rendszeresen pontosítani tudják önmagukat. A rádiójel-vezérelt órák még a téli/nyári időátállítást is képesek automatikusan elvégezni.

Az órák naponta egy vagy több alkalommal ugyanabban az időben vételi üzemmódba kapcsolnak, és a beérkező pontos időértékhez igazítják önmagukat.

 

Így Ön mindig pontos lehet, mint az órája!

 

Ezen kívül az általunk kínált termék

  • mutatja a hónapokat
  • napokat
  • rendelkezik ébresztő funcióval, hogy soha ne maradjon le semmiről
  • és természetsen az aktuális hőmérsékeletet is stb.

 

Egy olyan társat kínálunk Önnek, mely alkalmas az időbeosztását megkönnyíteni és Önt, vagy a megajándékozott ismerőseit egyéb hasznos információkkal ellátni.

 

Vásárolja meg most!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A termék személyesen átvehető 1173 Budapest Pesti út 474. hétfőtől-péntekig 8.00-16.30 között

vagy postázva kérhető 1300 Ft díjjal.

Kérjük a kupon megrendelésekor adja meg a postázási címet.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Best Service Team Kft.
Weboldal
Szolgáltatás helye
1173 Budapest, Pesti út 474.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére