Mai­Kupon

MORPHO CREATOR "arcszobrász kezelés" 6 lépésben,feszességet növelő,liftinghatású cukor komplexummal.Ráncfeltöltő és a sötét karikákat halványító,ödémát csökkentő speciális szemkezeléssel.
18.000 Ft helyett 60%-os kedvezménnyel 7.200 Ft

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Már az arc letísztítása is eltér az eddig megszokott tísztitó eljárásoktól. Különleges hatóanyag tartalmával előfutára ennek az "arcszobrász" kezelésnek,amit elsősorban a 30 -as éveiket betöltött nőknek ajánlok.
Ezután következik a gyöngymassza kivonatot tartalmazó,mikrogranulátommal dúsított mélyhámlasztású peeling.A mélyhámlasztás kifejezés ne tévesszen meg senkit,mert a kezelés nem teszi fényérzékennyé az arcbőrt,tehát nyugodtan fürdőzhetsz a nap sugaraiban.


A collagén és elasztin tartalmú koncentrátum mélyreható bejutását ultrahanggal segítjük.
A liftinghatású,feszesítő és tápláló masszázs vitaminokkal és Corallina Officinalissal egy igazi kényeztetés nem csak érzékeidnek,de bőrödnek is.
Az arckonturt javító peel-off maszk  Arabika zöld kávé kivonatos összetevőkkel a korona a kezelésen.
Közben intenzív regeneráló,ráncfeltöltő sötét karikákat halványító, ödémát csökkentő pakolás kerül a szem környékére,amit kivánság szerint egy relaxáló kezelés egészíthet ki. Azért mondom,hogy kívánság szerint,mert a relaxáló kezelést a csukott szemre helyezett szerkezet csinálja. Vannak akiknek ez talán bezártság érzetét keltheti.Természetesen a kezelés ezen része kihagyható, a szempakolás hatékonyságát nem befolyásolja.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelés igénybevételéhez telefonos egyeztetés szüskéges a +36 20 9566433-as telefonszámon.

 

Kezelés időtartama 60 perc, egy ember csak 1 kupont vásárolhat.

 

A kezelés Június hónapban a Bajcsy Zs.ut 43-ban,  Július 1-től a VI. kerület Lázár utca 9-ben vehető igénybe.A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szilágyi Anikó
Cég
Holisticbeauty Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky u. 43.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére