Mai­Kupon

Mosás, vágás szárítás, argán olajos keratinos hajápolással, rövid és félhosszú hajra a Morgana P. Szalonban, a belvárosban 8 400 Ft helyett 1 990 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Argán olajos keratinos hajápolás: Az erősen roncsolt, sérült hajak gyors meggyógyításának egyik leghatásosabb terméke. A hajápolás két legkorszerűbb. és legdrágább hatóanyaga rendkívül gyorsan helyreállítja és hidratálja a nagyon száraz, nagyon sérült vagy porózus hajat is. Erősíti és regenerálja a haj belső szerkezetét. Látványos gyorsasággal helyreállítja és puhává teszi a hajrostokat.Fodrászatunk számára a legfontosabb vendégeink elégedettsége, melynek elérése érdekében legjobb tudásunk szerint nyújtunk minőségi szolgáltatást, professzionális termékek felhasználásával.

Mindenkori célunk, olyan frizurák készítése, melyekkel hangsúlyozni tudjuk a szalonunkba betérő Hölgyek/Urak egyéniségét, karakterét. Mind formavilágban, mind hajszínben arra törekszünk, hogy olyan megjelenés kialakításában segítsünk, mellyel elégedetten távozhat és lenyűgözheti környezetét.

Fodrászaink magasan képzett szakemberek, akik a folyamatos továbbképzések eredményeképpen  a precíz, klasszikus formavilágtól a legújabb trendekig  magasan képviselik a szépségipar ezen szegmensét.

 

Várjuk szeretettel szépülni vágyó vendégeinket!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szolgáltatás igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges : 06 30/297-14-09 Fodor Teréz

A szalon nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00 

www.morganapszepsegszalon.com

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Morgana Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Podmaniczky utca 6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére