Mai­Kupon

Most kivételesen nem kell a sarkadra állnod! Lazulj el és frissülj fel egy 30 perces talpmasszázzsal most csak 990 Ft-ért! Ennyi kényeztetést Te is igazán megengedhetsz magadnak!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A lábunknak amellett, hogy állandóan szolgálnak minket és segítenek eljuttatni minket céljainkig, állandó félelemben kell élniük a földön szanaszét heverő Lego daraboktól is... Engedd, hogy megkapják a lazítást, amire rászolgáltak a Maikupon és a Napszépe Szépségszalon fantasztikus közös ajánlatával! 
A talpmasszázs erősíti az immunrendszert, fájdalomcsillapító hatású és javítja a közérzetet is. És ez most még az idődbe is bőven belefér, hiszen csak röpke 30 perc! Mindenkinek kellemes ellazulást kívánunk!A kuponnal egy alkalom 30 perces talpmasszázson vehetsz részt 60% kedvezménnyel! A kényeztetésünkről Száki Anikó, egy munkáját 13 éves gyakorlattal végző profi szakember gondoskodik.
A talp idegellátása rendkívül gazdag. Több mint 70000 idegvégződés található, így különösen alkalmas arra, hogy rajta keresztül a szervezet egészét kezeljék. A két talpon az egész test tükörképe megtalálható. A jobb oldali láb a jobb oldali szerveknek, a bal oldali láb a bal oldali szerveknek felel meg. A talpmasszázs, a megfelelő pontok masszírozásával növeli a hozzá rendelt szerv vérbőségét, javítja az anyagcseréjét, a nyirokkeringését és ez által mozgósítja a szervezet öngyógyító folyamatát és egy frissítő, regeneráló természetes gyógymódot érünk el a megfelelő masszírozási technikával. Itt csak szabad kézzel masszíroznak. A 30 perces masszázs serkenti a vér- és nyirokkeringést, erősíti az immunrendszert, elősegíti a salakanyagok kiválasztását és szervezetből való távozását, illetve szabályozza a hormontermelő mirigyek működését is. Fájdalomcsillapító hatású, felfrissít és jelentősen javítja a közérzetünket. A SIKERES MASSZÁZS TITKA A LAZÍTÁSBAN REJLIK!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szalon gyorsan és könnyen megközelíthető mindössze pár percre a Móricz Zsigmond körtértől a 4/6-os villamossal a Budafoki úti megállótól 2 percre, vagy a 86-os busszal, rögtön a megállóban.
Telefonos időpont egyeztetés szükséges Száki Anikónál: 0620/ 9 641 978 telefonszámon.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Napszépe Szépségszalon
Cég
Moldi-Gold Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1115 Budapest, Budafoki út 51.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére