Mai­Kupon

Kategóriák

Most kivételesen nem kell a sarkadra állnod! Lazulj el és frissülj fel egy 30 perces talpmasszázzsal most csak 990 Ft-ért! Ennyi kényeztetést Te is igazán megengedhetsz magadnak!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A lábunknak amellett, hogy állandóan szolgálnak minket és segítenek eljuttatni minket céljainkig, állandó félelemben kell élniük a földön szanaszét heverő Lego daraboktól is... Engedd, hogy megkapják a lazítást, amire rászolgáltak a Maikupon és a Napszépe Szépségszalon fantasztikus közös ajánlatával! 
A talpmasszázs erősíti az immunrendszert, fájdalomcsillapító hatású és javítja a közérzetet is. És ez most még az idődbe is bőven belefér, hiszen csak röpke 30 perc! Mindenkinek kellemes ellazulást kívánunk!A kuponnal egy alkalom 30 perces talpmasszázson vehetsz részt 60% kedvezménnyel! A kényeztetésünkről Száki Anikó, egy munkáját 13 éves gyakorlattal végző profi szakember gondoskodik.
A talp idegellátása rendkívül gazdag. Több mint 70000 idegvégződés található, így különösen alkalmas arra, hogy rajta keresztül a szervezet egészét kezeljék. A két talpon az egész test tükörképe megtalálható. A jobb oldali láb a jobb oldali szerveknek, a bal oldali láb a bal oldali szerveknek felel meg. A talpmasszázs, a megfelelő pontok masszírozásával növeli a hozzá rendelt szerv vérbőségét, javítja az anyagcseréjét, a nyirokkeringését és ez által mozgósítja a szervezet öngyógyító folyamatát és egy frissítő, regeneráló természetes gyógymódot érünk el a megfelelő masszírozási technikával. Itt csak szabad kézzel masszíroznak. A 30 perces masszázs serkenti a vér- és nyirokkeringést, erősíti az immunrendszert, elősegíti a salakanyagok kiválasztását és szervezetből való távozását, illetve szabályozza a hormontermelő mirigyek működését is. Fájdalomcsillapító hatású, felfrissít és jelentősen javítja a közérzetünket. A SIKERES MASSZÁZS TITKA A LAZÍTÁSBAN REJLIK!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szalon gyorsan és könnyen megközelíthető mindössze pár percre a Móricz Zsigmond körtértől a 4/6-os villamossal a Budafoki úti megállótól 2 percre, vagy a 86-os busszal, rögtön a megállóban.
Telefonos időpont egyeztetés szükséges Száki Anikónál: 0620/ 9 641 978 telefonszámon.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Napszépe Szépségszalon
Cég
Moldi-Gold Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1115 Budapest, Budafoki út 51.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére