Mai­Kupon

Mozgasd meg hát, gerinc és csípőízületeidet speciális 30 perces gerincmasszázs segítségével a Jászai Mari tér közelében található Szépítők Házában, most 1500 Ft-ért, 50% kedvezménnyel!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A gerinc megbetegedések, gerincbántalmak 25 éves kor felett szinte minden embert - nőt, férfit egyaránt érintenek. A gerinc megbetegedései a felnőtt korba jutva bizony már csak gerincmasszázs technikával, továbbá speciális gerinctornával, gyógytornával kezelhető. 


Ez a speciális masszázs több technikát is alkalmaz: svédmasszázs, akupresszúra, thai masszázs, shiatsu. Célja a hátizmok, különösen a gerinc melletti hosszanti hátizom kezelése, lazítása. Ezzel szabadabbá válik a csigolyák mozgása, javul a gerinc hajlékonysága. A masszázs fájdalommentes, gyógynövényes krémmel, olajjal történik.


A gerinc masszázs egy speciális masszázs, mely a legnagyobb terhelésnek kitett gerincoszlop kezelésére szolgál. Korunk népbetegségének számít a hát és derék fájdalma, a csípő merevsége. Ezek a problémák a gerinc fokozott terhelésére, tartási problémákra, az ülő, vagy állómunka okozta problémákra vezethetők vissza.


A fenti negatív hatások: a hátizmok terhelése nem egyenletes, a gerinctartó izom ( hosszanti hátizom ) nem látja el a feladatát, és a fellépő csigolya problémák együttesen: meszesedést, gerincsérvet, lumbágót okozhatnak. Ez a speciális masszázs több technikát is alkalmaz: svédmasszázs, akupresszúra, thai masszázs, shiatsu.


Célja a hátizmok, különösen a gerinc melletti hosszanti hátizom kezelése, lazítása. Ezzel szabadabbá válik a csigolyák mozgása, javul a gerinc hajlékonysága. Nem csontkovács kezelés, de különösen hatékony minden hát, gerinc és csípőízületi mozgáskorlátozottság javítására. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szolgáltatás a belvárosi Szépítők Házában vehető igénybe! A kezelés időtartama: 30 perc.


Előzetes időpont egyeztetés szükséges: 

- Telefonon: 06/20-486-8696
- E-Mailben: kapitanyne.maria@freemail.hu
- Facebookon: Mária Varga természetgyógyász-reflexológus

 

Nyitva tartás: Hétfőtől csütörtökig 09.00 - 19.00 óra között, igény szerint.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kapitányné Varga Mária
Cég
Szépítők Háza
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hollán Ernő utca 44
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére