Mai­Kupon

Mozgasd meg magad! Hatékony edzés és egészségmegőrzés Flabélos bérlettel! Most a belváros szívében 5 alkalmas bérlet 67% kedvezménnyel csak 2490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Tudtad, hogy nem csak alakformálásra tökéletes a Flabélos hanem az egészséged megőrzésében is segít? 
A készülék által biztosított mozgás jelenleg az egyetlen olyan ismert gyógyszer nélküli edzésmódszer, amellyel a csontritkulás folyamata megállítható és visszafordítható! 
Ezenkívül az egyetlen olyan gyógyszer nélküli rehabilitációs módszer, amellyel a végtagok érszűkülete gyógyítható, valamint a cukorbetegség esetén fellépő alsó végtagi érszűkületet is kiválóan lehet vele kezelni! 
Vedd igénybe az 5 alkalmas bérletet. Egy alkalom 10 perces. A készüléket a teljes test vibrációt figyelembe véve került kifejlesztésre. A Flabelos billegő-mozgó padján állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, mely beindítja a központi idegrendszert, az agy pedig utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izomnak a korrigálásra, azaz az izomzat automatikusan "ellen tart". A helyzetmegtartó reflexek működésbe lépnek, mely jelentős izommunkát eredményez, az ízületeket és a szívet ugyanakkor nem terheli meg. 
Mindez az izommunka az akaratunktól függetlenül következik be, és olyan gyorsan történik, hogy egyetlen másodperc alatt akár 10-60 izom-összehúzódás is elérhető, melyet tudatosan, edzőtermi körülmények között lehetetlen lenne megvalósítani.
Milyen pozitív hatással van a szervezetre és az egészségre a Flabélos által biztosított mozgás? Biztosítja a testnek a kellemes, de eredményes kardiovaszkuláris edzést, növeli a pulzust és az anyagcserét, ezáltal javítja és gyorsítja az emésztést, gyorsabban égnek el a kalóriák az edzéseken kívül is! Növeli az izmok munkabírását, az izmok erejét és tónusát, másrészt megállítja a csonttömeg-vesztést, melyet főként a mozgás hiánya okoz. Javítja a vérkeringést és az izmok közötti koordinációt, ruganyosságot biztosít, javítja az egyensúlyérzéket, ami az idősebbeknek igen fontos! Több oldalról és hatékonyan támadja meg a cellulitist, segíti a használóját a szép testtónus elérésében. Csökkenti a heveny és idült derékfájást. Cukorbetegek számára kifejezetten ajánlott, mert javítja a végtagok vérkeringését, rendszeres használatával csökkenthető a vércukorszint. Növeli a vér oxigén szintjét, ezáltal javítja a közérzetet, segít a koncentrációban. Növeli az állóképességet, erősíti az immunrendszert és elősegíti a sejtregenerációt, növeli az elasztin termelést, ezzel kisimítja a finom vonalakat, ragyogóvá és egészségessé teszi a bőrt. Segíti a sérülések, betegségek következtében károsodott izmok, ízületek újjáépítését, ezáltal a rehabilitáció egyik leghatékonyabb segédeszköze.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A Flabélos bérletet az alábbi szalonban tudod érvényesíteni:
Ízisz Stúdió: 1067 Budapest, Szív utca 28. Telefonszám a bejelentkezéshez: 06/20-398-9692 Nyitvatartás hétfőtől-péntekig: 8.00-20.00, Szombaton: 8.00-13.00. 
A kuponnal most 5 alkalmas Flabélos szolgáltatásra vagy jogosult. Egy alkalom 10 perces mozgást tartalmaz. Egy vásárló egy kupont vásárolhat saját célra, egyet pedig ajándékba.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ízisz Szalon
Telefon
Szolgáltatás helye
1063 Budapest, Szív utca 28.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére