Mai­Kupon

Mozisztárok mobilodon! Betty Boop, Marilyn Monroe vagy Elvis Presley mintájú mobiltartó zokni 3200Ft helyett most csak 999Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Nincs miben tárolnia telefonját? Válasszon az alábbi mobiltartó zoknik közül, melyek garantáltan divatosak és megfelelőek mobiltelefonja tárolására! Ajándéknak is kiváló!3 féle Betty Boop, 3 féle Marilyn Monroe, 3 féle Elvis Presley mintájú tartóból választhatnak, melyek elasztikus anyagból készültek, kiváló minőségűek és nyakpántosak. Általános méretűek, vagyis minden méretű telefont lehet bennük tárolni!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltható:

Nosztalgia Bolt

ALLEE bevásárlóközpont, II. emelet

Westend City Center, aluljáró szint

Nyitvatartás: H-Szo : 10-21 h

                    V : 10-18 h

 
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Nosztalgia Ajándék Kft,
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Október Huszonharmadika utca 8-10.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére