Mai­Kupon

Mozogj, hogy büntetlenül fagyizhass! Szeretsz táncolni? ZUMBÁZZ! Ugrálnál? AEROBIKOZZ! Pörgesd a szíved! KARDIOZZ! Két alkalom 1100Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretnéd formába hozni magad? Jobban szeretnél kinézni, vagy csak jobban szeretnéd magad érezni a bőrödben? Ha igen, próbáld ki, hogy mi áll hozzád legközelebb fitness centerünkben. Egy alkalom áráért most két külön aktivitást próbálhatsz ki nálunk.Sok szeretettel várjuk vendégeinket konditeremmel, igény esetén szaunával és proteinbárral.

 

Aerobic Óratipusaink:

Alakformáló. Könnyen követhető óra,amelynek során fejlődik a vázizomzat,javul az egyensúly,aktivizálódik a mélyizomzat.Az edzések során különböző eszközök használata segíti testünk formálását és az állóképesség javulását/pl súlyzó,gumikötél,steppad,core board.fittball..stb/

Zsírégető. Az edzés során közepes intenzitással dolgozunk,hogy pulzusunk a zsírégetéshez szükséges tartományban maradjon.Az óra könnyen követhető nem az erőt megfeszítő, hanem a folyamatos mozgás hangsúlyos.A torna javítja a keringési rendszert,az izületek állapotát és testünk oxigénfelvevó képességet is.

 Hot iron. Egyedülálló súlyzórudas edzés amely szakképzett edző segítségével történik a gyors és tartós eredmények eléréséhez.A módszer sikerének hátterében tesnevelők.gyógytornászok.testépítők nemzetközi fitness szakemberek tudása és tapasztalata áll..Hatékony és időtakarékos edzésforma ,ami rövid időn belül látványos fejlődést eredményez.

 Kangoo.A speciális rugóstalpú cipőben végzett edzés növeli a koordinációt és egyensúlyérzéket, segít levezetni a stresszt.Az órák során magas energiafelhasználás mellett,az izületekre és a gerincre ható terhelés minimalizálódik.Az edzés során erősödik tüdőnk,szívünk,javul állóképességünk,mindeközben hatékonyan fogyhatunk. Egyedülálló,izgalmas óratipus amely folyamatosan motiválja és lelkesíti a résztvevőket.

 Zumba.Vérpezsditő,minden testrészt megmozgató forró latin ritmusokkal tarkított fitnesz program.A Latin-amerikai táncokon és a koreográfiákon keresztül fejlődik izomzatunk, javul testtudatunk és közben önfeledten szórakozunk.Alkalmanként élő konga show!

Pilates. A mélyrétegű törzsizmok erősítésére-nyújtására koncentráló ,az egész testet tetőtől-talpig átmozgató edzésforma.A stabil és ruganyos törzsizomzat tehermentesíti a gerincoszlopot,javítja a testtartást,megszabadít a hátfájástól és az izmok újból szimmetrikusan kezdenek el működni.Az órák során végzett lassu kecses mozdulatok nemcsak testileg, lelkileg is formálnak és pozítivan hatnak mindennapi életünkre is.

Dance step.Könnyen követhető koreográfia,hatékony zsírégetés és kiváló cardio edzés táncos elemekkel füszerezve.

Body ball. Olyan mozgásmódszer,melynek hatására szép formáju tónusosabb izomzat alakul ki.Növeli a hajlékonyságot és az ízületi mozgékonyságot,segít megtanítani a testmozgás centralizálását. A labdával végzett erősítő gyakorlatok során hosszan tudjuk pulzusunkat a zsírégető tartományban tartani; ez még hatékonyabbá teszi az edzést.Az órák hatására fejlődik a koordinácio és a ritmusérzék.

Gerinctréning. A mélyizmok fejlesztésével és erősítésével fokozza a gerincoszlop mobilitását, védelmét.Segíti a helyes testtartás és mozgástechnika elsajátításában és csökkenti a mozgásszervi elváltozások kialakulásának valószínűségét.Feszes,szálkás ,hajlékony izomzat elérésére az egyik leghatékonyabb óratipus.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Szolgáltatás helye: Pólus Center IV.kapu, 1152 Bp. Szentmihályi út 131.

A kupon 2011. augusztus 31.-ig érvényes. 


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Pólus Fitness Sportközpont
Cég
Pólus Fitness Center Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1152 Budapest, Szentmihályi út 131.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére