Mai­Kupon

Műköröm építés + Ajándék körömágyhosszabbítás + 4 köröm díszítése + 8 Swarovski díszítőkő elhelyezése 6.500Ft helyett most csak 2.990Ft !

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A műköröm esztétikus, egyre népszerűbb és természetes hatású.  Viselőjét leszoktatja a körömrágásról, a körömbőr tépkedéséről. A mai világban állásinterjún, tárgyaláskor mármilyen alkalommal  a fellépést magabiztossá teszi, ami már fél siker!Manapság egyre elterjedtebb és egyre nagyobb divatot kapott műköröm sokak fantáziáját megmozgatja. Ám azzal kevesen vannak tisztában, hogy a szebbnél szebb műveknek milyen előnyei, illetve hátrányai származnak, valamint hogyan dönt egy szakmabeli arról, hogy a vendégének melyik fajtát milyen díszítéssel és formával ajánlja.

Miért kell a műköröm?
Sokan csak divatból szeretnének ennek a tulajdonosai lenni, ám vannak akik kifejezetten valamilyen szakma, munka, kezük szebbé tétele miatt. Gondoljunk csak a lerágott körmökre, vagy lepattogzott lakkokra, esetleg egy olyan kézformára, amit egy műköröm széppé tud tenni vagy idő hiányában nincs erőnk minden este a beszakadt körmöket reszelgetni, átlakkozni. Hiszen azért azt valljuk be: a mai világban - főleg ha nőről van szó -, kötelező az ápoltság.

Manapság már mindenféle színben kapható zselé és porcelánpor is, ezért legtöbben nem lakkozzák, hanem automatikusan a díszeket is bele építik a körömbe. pl. francia.. Nem nagyon kell vele foglalkozni, kibírja a mosogatást, a főzést, a kert kigyomlálását is. Sokkal strapabíróbb, mint a természetes köröm!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Cím: 1067 Bp. Eötvös u. 20.

 

Bejelentkezés szükséges!

 

Vida Nikolett: 30/607-6560

 

Saját részre 1, ajándékba 1 kupon vásárolható az ajándékozott nevére!

 

A kuponnal rendelkezőknek a töltésből is kedvezményt biztosítok!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Vida Nikolett
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Eötvös u. 20.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére