Mai­Kupon

Munka után pihenés? IGEN! Egész testes aromaterápiás svédmasszázs (60 perc) + 45 perc infraszaunázás 7 000 Ft helyett 2 990 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A svédmasszázs és az infraszauna remek kiegészítői egymásnak, akár élettani, akár hangulati szempontból nézve, így különösen ajánljuk kombinált alkalmazásukat. Méregtelenítés, felfrissülés, mindez egy kuponnal, ami munka után jár neked. Legyünk akár munkától megfáradt háziasszonyok, üzletemberek, idősek, vagy akár fejlődésben lévők, egy jó masszázs enyhíthet panaszainkon. A svédmasszázs az egyik legelterjedtebb masszázsfajta Európában. Ez az alapja a gyógymasszázsnak és a sportmasszázsnak, szegmentmasszázsnak is, melyek a svédmasszázs fogásait használják. A svédmasszázs kézzel végzett, az emberi szervezetet mechanikai ingerek által befolyásoló kezelési technika. Egyes keleti masszázsoktól eltérően közvetlen fiziológiai hatásokra épít, ám a személyes törődés érzete a lelki egészségnek is jót tesz. A masszázst ruhátlan testfelületen, vivőanyaggal (krém) vagy anélkül végzik. Az éppen nem kezelt testrészeket betakarják. A vendég jellemzően masszázságyon fekszik vagy masszázsszéken ül. Egy teljes testmasszázs kb. egy órát tart, és heti két alkalomnál sűrűbben nem javasolt igénybe venni, mivel az túlmasszírozáshoz, fáradtsághoz, izomlázhoz vezethet. Egyidejűleg általában csak valamely terület masszázsára kerül sor, amit részmasszázsnak nevezünk.

A klasszikus svédmasszázs öt alapfogásból épül fel, ezek a simítás, a dörzsölés, a gyúrás, az ütögetés és a vibráció (más néven rezegtetés). A modern masszázs kiegészítő fogásokat is alkalmaz, ezek az intermittáló nyomás, a felrázás, a kirázás és a vezetett passzív kimozgatás.


Az infraszauna az általa kibocsátott infrasugarakkal melegíti testünket akár több centiméternyire a bőr alá hatolva. Így egy belülről történő melegítés játszódik le, a test önhűtése pedig kalóriaveszteséget okoz (akár 600-800 kalória 30 perc alatt). Ezáltal kalóriáktól szabadulunk meg, miközben szinte meg sem mozdulunk.
Az infraszauna az egyetlen jelenleg ismert természetes módszer a test belülről történő melegítésére. Serkenti a vérkeringést, tágítja a véredényeket, gyorsítja az öngyógyulást, erősíti az immunrendszert.
Rengeteg méreganyagtól szabadítja meg a szervezetet, amelyet a vér elszállít, majd az anyagcsere folyamataink kiürítik azokat szervezetünkből.

Természetesen a két kezelés egymástól függetlenül is igénybe vehető.

Papucsot, törölközőt, zuhanyzási lehetőséget a szalon biztosít a vendégek részére + finom forró és méregtelenítő teával várja a kedves kuponos vendégeket.


A svédmasszázst választhatóan férfi vagy női masszőr végzi.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30/4725688

Bejárat a Kenyeres utca felől.

Parkolás ingyenes. 

Nyitvatartás: H-P: 8-20 SZ 8- 14

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Titanilla szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1032 Budapest, Kenyeres utca 9
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére