Mai­Kupon

Mutasd meg magad a világnak, lepd meg párod vagy családod! Profi portfólió, sminkkel, frizurával, 250 db fotó Mohácsi Gábor profi fotóstól, aki a decemberi playmatet is fotózta, mindössze 20000 Ft-ért 45000 Ft Helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Egy nő sosem lesz teljesen elégedett a külsejével, de egy profi portfólió azért már nagyon közel vihet hozzá!

 
Lássuk be, tükörben pózolva mobillal lehet csinálni egy-két képet a facebook profilodba, de az azért mégsem az igazi! A nyaralós képek már nem rosszak, általában van hozzájuk valami laza tengerpartos háttér, de ott meg kusza a hajad és a sminked sem az igazi. Az igazolványképeidről meg ne is beszéljünk! :)

És akkor most eljött a te időd!!! Bízd a dolgot olyanokra, akik ehhez a legjobban értenek. Profi sminkes, profi környezet, profi gép, profi utómunkálatok - és egy profi fotós, aki tudja, hogy hozza ki belőled a lehető legtöbbet. Ez az a szituáció, amikor nyugodtan rábízhatod magad a KuponDiszkontra, hogy leszervezze - és rábízhatod magad Mohácsi Gáborra, hogy megalkossa azt, amire mindig is büszke leszel majd!!!

Ha pedig Valentín napon meglepnéd a barátnőd, vagy netalán születésnapja, névnapja, évforduló, közeleg, itt a megfelelő alkalom, hogy valami extrát kapjon tőled!

A szolgáltatóról

Mohácsi Gábor több, mint 10 éves fotós tapasztalatával nem létezik számára megoldhatatlan feladat. Minden megbízását szívvel és teljes erőbedobással vállalja, legyen szó divatról vagy családi portréról.

Igazi művész: kritikus és önkritikus. Számára a fotózás nem kötelezettség, inkább életforma és önmegvalósítás. Igyekszik a témát egyszerű, letisztult valójában ábrázolni és elkerülni a torzításokat.

Fontosabb Referenciák:

  • Amina Malakona - 2011 decemberi Playmate
  • Széles Iza - Megasztár
  • D-Fam - Zenész
  • Gino - Előadóművész

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához időpontegyeztetés szükséges a 0620 515 0869-es telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mohácsi Gábor
Cég
Moss Photography
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére