Mai­Kupon

Nagy 12 mm-es Virágos Swarovski Kristályos Dupla Medál ajándék ródiumos nyaklánccal választható színben! Ingyenes házhozszállítással! Értékálló minőség most hatalmas kedvezménnyel csak 2.160 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ajándékozz igazi értékálló minőséget! Ez a gyönyörű medál a Yohanna Design Ékszer egyedi kollekciójának darabja. Eredeti Made With Swarovski-Elements kristályok felhasználásával készül ez a ragyogó ékszer. Nagy 12mm-es formatervezett metszésű, cseresznyevirág alakú Swarovski kristály. Cseresznye virág, az igazán különleges hölgyek tökéletes ajándéka!6744 12mm-es Virágos Swarovski Kristályos dupla medál ródiumos nyaklánc

Országszerte ingyen házhozszállítás.

 

Felhasznált Swarovski elemek:6744 Flower 12mm


Választható Swarovski kristály színek:

  1. Golden Shadow (arany)
  2. Fuchsia (ciklámen)
  3. Jet (fekete)

 

Ajándék 48cm-es ródiumos nyaklánc. A lelógó lánc hosszát Ön határozhatja meg.


A Yohanna Design Ékszer egyedi kollekciójának darabja.
Eredeti Made With Swarovski-Elements kristályok felhasználásával készül ez a ragyogó ékszer. Nagy 12mm-es formatervezett metszésű, cseresznyevirág alakú Swarovski kristály. Cseresznye virág, az igazán különleges hölgyek tökéletes ajándéka!


Válassza Ön is az értékálló minőséget! Nálunk minden ékszer garantáltan antiallergén orvosi acélból, eredeti Swarowski Kristályból, más értékes féldrágakövekből és magas minőségű kiegészítőkkel készül. Így az Ön által vásárolt divatékszer örökéletű, nem színeződik el, és Ön elégedett, visszatérő vásárlónk lesz. Legyen az bármilyen alkalom: születésnap, névnap, ballagás, szerelmi vallomás, a Yohanna Design Ékszer ragyogó ajándék akár Önnek, akár annak, akit Ön kedvel.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 20-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

KUPON BEVÁLTÁSÁNAK MENETE: Küldje el a kapott kuponkódot, választott színt, lelógó lánc hosszát és a szállítási címet a kupon@yohanna.hu címre.

ORSZÁGSZERTE INGYENES SZÁLLÍTÁS
Szállítás: kuponbeváltás után kb. 3-7 nap.

Minden ékszert értékbiztosított, nyomon követhető küldeményként postázunk, mert nekünk az Ön érdekei a legfontosabbak!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Yohanna Design Ékszer
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére