Mai­Kupon

NE ADJON ESÉLYT A MELANOMÁNAK! Az időben felismert melanóma gyógyítható! Vizsgáltassa meg az anyajegyeit az OXIVIT Orvoscsoport rendelőiben 18.000 Ft helyett 12 000 Ft-ért, hogy kizárja a betegség lehetőségét!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Műszeres anyajegyvizsgálat azonnali orvosi szakvéleménnyel az OXIVIT Orvoscsoport melanomaszűrését asszisztens segítségével bőrgyógyász orvos végzi. A 20 perces vizsgálat során fotofinder dermatoszkóppal – ami kifejezetten  erre az eljárásra használt mikroszkopikus képet készítő eszköz – vizsgálják meg anyajegyeit a számítógépes vizsgálattal több, mint 90%-os biztonsággal határozható meg, hogy az adott anyajegy jó- vagy rosszindulatú. A képeket az Oxivit rendszere elmenti, így egy későbbi ellenőrzés során felismerhetőek a legkisebb változások is.
A melanomáról

Az anyajegyek hétköznapi ember számára, orvosi vizsgálat nélkül nem különíthetők el sem az ún. atípusos anyajegyektől, amelyekből gyakran fejlődik ki bőrrák, sem magától a bőrráktól. Fontos a nagyságbeli és színbeli változások megfigyelése, amikor valaki a bőrön váratlanul megjelenő, elváltozásokat észlel, melyek kitűnnek a bőr felszínén, szakorvos véleményét kell kérni. A szűrés során a bőrgyógyász mikroszkopikus fotókat készít a páciens kockázatosnak vélt anyajegyeiről (digitális dermatoszkópia), melyek ezután mérésre, elemzésre kerülnek. A képeket eltároljuk, majd későbbi felülvizsgálatok során ismét sor kerül az anyajegyek lefényképezésére, így a korábbi képekkel történő összehasonlítás révén a legapróbb elváltozások is észrevehetők, és az esetleges bőrrák még a korai szakaszban felismerhető.

Miért fontos?

A melanóma esetek száma jelentősen megnövekedett az elmúlt években. Minden 100 diagnosztizált bőrdaganatból 1 rosszindulatú melanóma, ami meglévő anyajegyekből vagy egészséges bőrön egyaránt kialakulhat. Bár korai diagnózis esetén a melanóma százszázalékosan gyógyítható, sok beteg hal meg bőrrákban ha azt nem ismerik fel időben. A bőrrák szempontjából a legjelentősebb kockázati tényező az, ha túl sok napsütés éri a bőrt.

A melanoma gyakorisága évről-évre fokozatosan, évente 3%-kal növekszik, az elmúlt 20 év során több mint duplájára emelkedett. Rendszeres szűréssel elkerülhető a végzetes baj.

Az egyéni melanoma rizikó 1960-ban még csak 1:600 volt, ez 1985-re 1:150-re emelkedett, napjainkban pedig 1:75 (azaz 75 emberből élete során 1-nek melanomája lesz).

Hazánkban évente több mint ezren halnak meg melanoma miatt, akik közül sajnos sokan fiatalok: a melanoma a 20-30 éves korosztályban a leggyakoribb daganat, a 25-30 éves korú nők között a rákhalálozási listán az első, a 30-35 évesek esetén a második helyet foglalja el.

Életmódunk változása - több napfény, szolárium, stresszes élet - a melanoma rizikóját jelentősen növeli.

A melanoma az egyik legegyszerűbben felfedezhető, kiszűrhető és megelőzhető daganat, korai felismerés esetén pedig jól gyógyítható.

Hogyan történik a szűrés?

Az anyajegytérkép a bőrrák korai felismerésének legkorszerűbb módszere. Egy orvosi kamera segítségével a bőrgyógyász mikroszkopikus fotókat készít a páciens kockázatosnak vélt anyajegyeiről (digitális dermatoszkópia). Ezen kívül áttekintő képeket is készít a páciens testéről az anyajegyek elhelyezkedésének rögzítése és későbbi beazonosíthatósága érdekében.

Az anyajegyek képei mérhetők, elemezhetők és egy digitális adatbázisban eltárolhatók. A későbbi felülvizsgálatok során ismét sor kerül az anyajegyek lefényképezésére, így a korábbi képekkel történő összehasonlítás révén a legapróbb elváltozások is észrevehetők, és az esetleges bőrrák még a korai szakaszban felismerhető.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A melanomaszűrés kupon az Oxivit bármelyik rendelőjében igénybe vehető a megnyitott rendelési időtől függően.Az Oxivit figyelmezteti a kuponvásárlókat, hogy a rendelési idő függvényében előfordulhat, hogy nem minden rendelőben van nyitott időpont a beváltási időszak alatt. Ebben az esetben a megadott rendelőbe kell mennie a kupon tulajdonosának.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36 40 69 48 48 helyi tarifával hívható számon, vagy a + 36 1 336 1111 telefonszámon.

Weboldal: http://www.oxivit.hu, http://www.melanomaszures.hu

 

 

OXIVIT MOM Park Medical Center 
Helyszín: 1123 Budapest, Alkotás út 53.

OXIVIT Bem utcai Szakrendelő 
Helyszín: 1027 Budapest, Bem József u. 7.

OXIVIT Multimedical Szakrendelő 
Helyszín: 1037 Budapest, Szépvölgyi út 39.

Budaörsi Szakrendelőnk:
OXIVIT Primamedical Szakrendelő
Helyszín: 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 11.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
OXIVIT Egészségügyi Szolgáltató és Ellátó Kft.
Weboldal
Szolgáltatás helye
1037 Budapest, Szépvölgyi út 39.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére