Mai­Kupon

Ne csak te légy csinos az Ünnepekre, ajándékozd meg kis kedvencedet is egy TELJESKÖRŰ KUTYAKOZMETIKAI kezeléssel a Mimike Kutyakozmetikában 5000 Ft helyett féláron, most csak 2480 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Lehet, hogy már a házi kedvenced is azon töri a fejét, hogy vajon mit kap Karácsonyra, vagy hogyan tudna ő is megújulni az Újévre... Ne hagyd őt kétségek közt, mert a karácsonyi listából a kutyusod sem maradhat ki! Ezzel a kedvezményes teljeskörű kutyakozmetikai szolgálatatással hűséges kis társad most összekötheti a kellemest a hasznossal. Igaz sokan szeretjük otthon sajátkezűleg ápolgatni kis barátunkat, a szeretet ünnepének közeledtével eszünkbe juthat, hogy kutyusunk is megérdemel egy kis extra kényeztetést!A zord, hideg idő beköszöntével fokozottabb figyelmet kell szentelnünk háziállatunk szőrzetére, hiszen a sétáltatás során felszedett csapadék és kosz beletapadhat a bundájába, amit a vedlés folyamata tovább ronthat. Amellett, hogy esztétikailag sem szép látvány, az összecsomósodott szőrzet fájdalmat is okozhat kedvencünknek. A téli sózott utak sem a mezítlábas kutyusok barátai, mivel kiszárítják a talpukat és bőrük kirepedezhet.

A kozmetika alatt nem csupán négylábú barátunk külsejét szépítik meg, de lelkét is ápolják, hiszen szakértő, gondoskodó kezek között kutyusunk megnyugszik és élvezi a kényeztetést. A Mimike Kutyakozmetika mindent megtesz azért, hogy kis kedvenced a lehető legjobban érezze magát.
A kutyák számára összeállított szépítő és higiéniai csomag nem csak a szőr rövidítéséből áll!

A teljeskörű kutyakozmetikai csomag tartalmaz:

- nyírást
- trimmelést 
- fürdetést
- szárítást
-fül-, szem- és bűzmirigy tisztítást 
-valamint karomvágást (egészségügyi nyírás)

A kutyákkal való foglalkozást nagy tapasztalattal, 17 éve űző kutyakozmetikus rutinos kezei közül egészen biztosan megújulva és boldogan kerülnek ki a négylábúak! A kupon kis és közepes testű kutyákra érvényes, a nagytestű vagy elhanyagolt kutyusokra felárat számítanak fel, hiszen az ő rendbetételük sokkal nagyobb munkával jár, mint pici társaiké.

Nézz csak rá Te is az otthoni kis szeretetgombócra és számolj utána, mikor is foglalkoztál vele egészségügyi szempontból! A kutyakozmetikai kezelés ugyanis nem csak azt célozza meg, hogy csinos legyen a kedvenc, hanem segít fenntartani egészségét, mozgékonyságát, jó közérzetét is! Ha a kutyusodat fiatal korában hozzászoktatod a rendszeres ápoláshoz, akkor később már nem csak fegyelmezetten viselkedik majd a feladat közben, hanem rendszeresen el is várja a gondoskodást.Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges Csala Henriettnél a 0670/5115699 telefonszámon!

A kutyakozmetika fertőző, beteg állatokat nem fogad.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mimike Kutyakozmetika
Cég
Mimike-Pet Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Kárpát utca 48.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére