Mai­Kupon

Ne dobd el kedvenc cipődet, ha hibás! Cipőjavítás 5000 Ft értékben 80% kedvezménnyel most csak 990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Végre elérkezett a tavasz, és örömmel vetjük le vastag téli csizmáinkat és előkerülnek a kicsit könnyedebb lábbelik. Akár ha a tél során elhordtad kedvenc csizmád, de a szívedhez nőtt és nem szeretnéd eldobni, vagy fel szeretnéd frissíteni kedvenc tavaszi cipőd sarkát ez az ajánlat most neked szól! Hihetetlen kedvezménnyel 5000 Ft értékben most csak 990 Ft a javítás, akár több cipődre is!Lábbelink használata során folyamatosan kopik. A cipősarok, cipőtalp, cipőfelsőrész deformálódik, vagy elkopik, így az a lábunkra rendkívül rossz hatással bírhat. Akár betegség is kialakulhat emiatt, így negatívan befolyásolhatja a láb boltozatát, az izmokat, az ereket, valamint az idegeket.

Aki kicsit is ad magára, nem hanyagolja el cipőjét. Nem szép látvány, ha valakinek megnézik a cipőjét és már a sarok vagy talp rég elkopott rajta, koszos a felsőrész, szakadt a varrás. Nem véletlenül tartja a mondás, "hogy ha valakinek megnézed a cipőjét, megtudod milyen ember valójában."

Miért éri meg javíttatni, és nem kidobni a cipőt?

Mert legtöbbször lényegesen olcsóbb a cipőjavítás, mint az új cipő vásárlása. Nem beszélve az igazi bőrből készült lábbelikről, amik kortalanul szolgálnak minket akár egy életen át.

A Maikupon és az Első Lépés Bt közös ajánlatában most bármilyen javítást, javításokat elvégeztethetsz mindössze 990 Forintért! (5000 Ft értékig)

Első Lépés Cipőjavító a Facebookon: https://www.facebook.com/ciposzerviz 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

!! Az ajánlat 5000 Ft értékben él cipőtől függően, tehát akár több pár cipőt is javíttathatsz meg, amiken kisebb hibák vannak, vagy egy pár cipőnél nagyobb összegű javításra érvényes, 5000 Ft-ig. 
Az 5000 Ft értéket meghaladó javítás esetén a különbözetet a helyszínen kell rendezni. !!

A kupon beváltható bármikor nyitvatartási időn belül:  
H-Sz: 8-18 óra
CS: 10-18 óra
P: 8-15 óra
Szo: 9-13 óráig. 

A cipőjavító megközelíthető az Örs vezér terétől 2 megállónyira a 82 trolibusszal: Vezér utca megállónál.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Első Lépés Cipőjavító
Cég
Első Lépés Kereskedelmi Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1144 Budapest, Csertő park 7.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére