Mai­Kupon

Ne félj megtudni a sorsod! Tudd meg mit hoz a jövő: 1 órás jóslás: 7 000 ft helyett 2 000 ft-ért. Sok nőnek okoz örömet ez a személyre szabott kupon!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Illés Erika személyében olyan valaki ad a jövődre útmutatót, aki tényleg ért az energia és kvantum gyógyászathoz, a prána és a kristály terápiához, vagy éppen a jósláshoz tarot kártyából, a rúna vetéshez, a számmisztikához és az angyalkommunikációhoz! Ráadásul most bármelyik szakterületen igénybe veheted tudását és képességeit. Ne félj megtudni a sorsod!!Elakadtál az utadon? Erika segít tovább lépni, a jó irányba! Ajándéknak különlegesség, és jövőbe tekintő.

 

 Illés Erika, akit már gyermekkorában érdekelt, miért történnek úgy a dolgok, ahogyan ő nem szerette volna. Kereste a lehetséges választ, és bejárta a nagyvilágot, hogy megtudja, mit is keres itt, ezen a bolygón. Erika azt mondja: „Fedezd fel velem a világot! Járd az utadat, tanulj tapasztalj! Amennyiben elakadtál az utadon, szívesen segítek neked!”  Szóval, ha tudni szeretnéd, mit tartogat még számodra az élet? Érdekel a természetgyógyászat, vagy a számmisztika? Most kielégítheted kíváncsiságodat! Akciós ajánlatunkat felhasználhatod jóslásra, számmisztikára és energiagyógyászatra.


Jóslás:

Útmutatást kapsz kártyák segítségével (Osho Zen Tarot, Crowley, Kazanlár, és angyalkártyák). 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 19-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon kb. 1 órás időtartamra vonatkozik.

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20/3649603 H-V: 10-21

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Illés Erika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1118 Budapest, Budaörsi út 25/A
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére