Mai­Kupon

Neked is jár egy kis kényeztetés! 75perc csak magadra! Arckezelés feszesítő arcmaszírozással + nyirokmasszázzsal 4800-ft helyett mindössze 2390ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Probáld kit Te is bőrmegujító,feltöltő kezelésünket,hiszen a mindennapi rohanás mellett mindenkinek szüksége van egy kis lazításra! Ez a kezelés csak kellemes dolgokat tartalmaz!Először is letisztítjuk arcodat, majd leradirozzuk a radírozás előnyei: az arcbőr elhalt hámrétegeinek eltávolítása, javítja a bőr légzését, fokozza a különböző kozmetikai anyagok felszívódását, bőrmegújító hatása van. Ezután jön a maszírozás aminek jótákony hatásai: táplálás,hidratálás,az arc kontúrjának javítása, izomtónus fokozása, pozitív hatás az idegrendszerre. Miután arcod felfrissült befektetünk,egy nyirokmasszázs gépbe ahol 30 percig pihenhetsz és élvezheted ennek az orvosi műszernek a jótékony hatásai. A nyirokmasszázs előnyei: fogyasztás, salaktalanítás, méregtelenítés, narancsbőr kezelés, nyirok és vérkeringés fokozása,anyagcsere javítása, és még kellemesen ellazítja fáradt lábaidat is. NA

UGYE HOGY KIHAGYHATATLAN?

KEZELÉST KIZÁRÓ OKOK: daganatos betegségek, terhesség, szoptatás, peacemaker,i nplantátumok, sérv, kezeletlen magas vérnyomás, transzplantáció, dialízis, szívgyengeség.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 23-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egy ember bármennyi kupont vehet.

A kupon beváltásának címe: 1142 Bp. Rákosszeg park 5/A I/6

A kezeléshez előzetes időpontegyeztetés szükséges.

Molnár Alexandra: +36 20 5716242

A csomag tartalma: Az arc letisztítása, radírozás, 30perces arc-és dekoltázs masszázs(igény szerint feszesítő vagy tápláló krémmel)-30 perc nyirok gépi hullámmasszázs nyirokcsizmában!

 

Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig 8.00-20.00 óráig.

     

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Banya-tanya szépségház
Cég
Molnár Alexandra
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1142 Budapest, Rákosszeg park 5/A I/6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére