Mai­Kupon

Nem áprilisi tréfa! 5 Cuba Libre koktél áráért fogyasszatok 10 CUBA LIBRE koktélt, most 7.600.- Ft helyett, CSAK 3.800.- Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Bolondok napján mi nem bolondozunk! Ezt, most nem szabad kihagyni!!

10 Cuba Libre koktél 5 Cuba Libre koktél áráért! 

Tartalma: Fehér rum, cola, lime, jégA '70-'80-as évek legelterjedtebb koktélja, Ernest Hemmingway is gyakran megemlíti regényeiben. A Cuba Librét most 50%-os kedvezménnyel fogyaszthatjátok a belvárosi LochNess Pub bárban.

Nem érdemes kihagyni!

A koktél keletkezése 1900 körülre (Kuba spanyol uralom alóli felszabadulása) tehető. Kuba szigetére az amerikai katonák vitték be ez időben magukkal az Újvilágban divatba jövő Coca-Colát. A kóla és a kubai fehér rum találkozásából pedig létrejött a Cuba Libre.

 

A hely az V. kerületi Szerb utca egyik pirosas, galériázott gyöngyszeme. A rekonstrukciós munkálatok már befejeződtek, aki biciklivel közelít, triálosra veheti a figurát, de ezért az átmeneti kellemetlenségért kárpótol a hely tényleg angol (skót) kocsmákat idéző hangulata, ráadásul végre abszolút nem „romkocsmás” sör árakért.Egy mende-monda azt mondja, hogy az ELTE ÁJK épületének tövében néha megfordul Nessie, a Loch Ness-i szörny, ha a skót felföldön már unja a banánt, mert ott mindenki őt lesi. A Loch Ness Pub hangulatos. Szinte kedvem támadna a skót Rangersnek a Manchester United ellenében egy meccs erejéig üvöltve szurkolni, ír Guinnesst vedelni, és a végén szaladni a vérszomjas brit huligánok elől. Bár az árak belvárosiak, cserébe minőségi italokat csapolnak, a minőségi italokhoz tartozó minőségi poharakba. 

Ha megkaptad a napi betevő söröcskét és helyet foglalsz rögtön végig lehet szemlélni a nem mindennapi keksz gyűjteményt és mivel bőven akad a hazai sör gyártók kollekcióiból is, még nosztalgiázhatsz is egy kicsit.

A jó kocsmahangulat mellé legalább kaptunk egy kis szelet Skóciát is a Cuba Libre mellé.

Cuba Libre koktél  760.- Ft


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 12-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltása előzetes bejelentkezés szükséges a 06-1-798-6161 számon várjuk hívásodat!


Nyitva tartás:

Hétfőtől-Péntekig:    10-24 óráig

Szombat, Vasárnap:  14-23 óráig

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
LochNess Pub
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1056 Budapest, Szerb utca 17.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére