Mai­Kupon

Nem csak egy masszázs! Yumeiho! A testi diszharmónia megszüntetése, vitalitásod visszaállítása: 60p Yumeiho testmasszázs 6000.-ft értékben 2990.-ft-ért !

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Yumeiho masszázs az egyik legideálisabb masszázsfajta, amely a test öngyógyító folyamatainak beindítását és a működése optimalizálását segíti elő. Próbáld ki, hogy megtapasztalhasd milyen az, ha nem takarékon égsz!

Kinek ajánljuk ? 

  Úgy érzed, mostanában leeresztettél, egészségileg bújkál benned valami, ami rossz közérzetet ad,  vagy egyszerűen nem találod a helyed, érzed,hogy valami nem stimmel?  Lehet, hogy csak az energiaszintedet kellene optimalizálni ! Erre és még sok másra is megfelelő megoldás a Yumeiho !

A Yumeiho több, mint egy masszázs : célja, hogy a diszharmonikus emberi testet ismét szimmetriába hozza, ezáltal az öngyógyító erők aktivizálódnak, és így megelőzhetőek a betegségeket , illetve a már kialakult kórképek gyógyulását pedig elősegítjük.

A kezelés folyamata :

A kezelés állapotfelméréssel kezdődik. A yumeiho masszázs kivitelezése ruhában (vékony, pamut pizsamaszerű öltözet) történik, kezelőhely egy padlóra terített tatami. A gyúrást a meridián pályákon kifelé haladva végzik a végtagok irányába. Ez a speciális nyomó-gyúró-söprő mozdulat segít a test izmainak nyújtásában, lazításában, energiáinak kitisztításában és szabad áramlásának biztosításában. Az izületek kimozgatása megszünteti az izmok kötöttsége miatt létrejött izületi blokkolódásokat, ami után megindul a szabad enregiaáramlat és az öngyógyító folyamatok is működésbe lépnek. A kezelés zenére történik, ami szintén segít abban, hogy az érzelmi-energiablokkok feloldódjanak.

 

A yumeiho masszázs ellenjavallatai:

 

  • előrehaladott rákos megbetegedés
  • fertőző betegségek
  • súlyos fokú csontritkulás
  • lázas állapot
  • heveny belszervi vagy bőrbetegség
  • kiugró vérnyomás

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

- Egy kupont vásárolhatsz saját részre és egyet ajándékba

- Telefonos időpontegyeztetés szükséges a 06(30) 300-6700, illetve a 06 (70) 534-9612- es számok egyikén

- a kupont 2012. November 30-ig tudod felhasználni

- a kezelés összesen kb 60 percig tart

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
2M Beauty&Fitness
Cég
2M Beauty Fitness kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1162 Budapest, Szlovák út 86.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére