Mai­Kupon

Nem csak Nőknek! Súlyfelesleg itt-ott? Úgy gondolod nem tudsz tőle megszabadulni? Még nincs késő! Tedd meg ezt most a legolcsóbban 3990Ft-ért 8000Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Sebészkés hatékonyságával, a műtét kockázata nélkül. Modern korunk nagy kihívása, hogy alakunk szép és fiatalos maradjon az évek múlásával is. Aki nem szeretne "szikét" választani, de lépést akar tartani, azok megtalálták a megoldást. A kavitációs kezelés a zsírsejtek lebontásával fejti ki hatását. Az esztétika terület és a kavitáció használata hatalmas áttörést biztosít a test formálásában, bőrünk feszesítésében, fiatalításásban.

Most ajándékba kapsz egy vibrotréner kezelést, ami kb 10perc, de megfelel 45 percnyi intenzív tornának.
Hogyan hajt a kavitáció a zsírsejtekre?

A zsírbontás a zsírsejtek hatékony roncsolása által jön létre a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül. Ezáltal a klasszikus műtéti zsírleszíváshoz hasonlóan a hatása tartósabb, mivel a zsírszövetek ténylegesen eltávolításra kerülnek. A tökéletes eredményhez a kavitáció után a bőséges folyadékbevitel mellet torna is javasolt.

A kavitációs kezelés lényege, hogy a szervezetbe jutva, úgy halad át az emberi test vezető közegein, hogy a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja. Különböző orvosi tanulmányok elvégzése után bebizonyították, hogy a 47 KHz un. kavitációs hullám a leghatékonyabb frekvencia a tökéletes zsírbontásért.


A kavitációs hanghullámok terjedésének hatása mikrobuborékok kialakulásához vezet a sejtközötti folyadéktérben. A buborékokban létrejövő, egyre erősödő nyomás azok szétrobbanásához vezet. Ez a robbanás a nagyon gyenge, zsírsejteket körülvevő törékeny membránok (hártyák) törését okozza, így elősegítve a felesleges zsír távozását, mely a nyirokrendszer segítségével vizelettel kiürül szervezetünkből.

Kezelés menete:

 1 lépés 40 perc a mélyebb zsirrétegek felbomlasztása és megolvasztása

2.lépés 20 perc intenziv zsirlebontás

3.lépés 20 perc a test feszesítése és formálásaMost ajándékba kapsz egy vibrotréner kezelést, ami kb 10perc, de megfelel 45 percnyi intenzív tornának.

4.lépés 10 perc vibrotréner kezelés mely 45 perc tornának felel meg

5.lépés 30 perc gépi nyirokmasszázs nyirokcsizmában

AJÁNLATI TIPPÜNK! 

  • A kavitációs zsírbontást elsősorban azoknak ajánljuk , akiknél a test bizonyos területein (has, csípő, popsi, vagy lovaglónadrág) lerakódott zsírfelesleg szinte ledolgozhatalan, mert nem reagálnak a diétára vagy a testmozgásra sem
  • Azoknak is ajánlott, akik nem tudják beiktatni a heti rendszeres mozgást életükbe.
     

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon tartalmaz egy óra kavitációs kezelést és 10 perc vibrotréner használatot.

Egy ember egy kupont vehet saját részre és egyet ajándékba.

A kupon beváltásának címe: 1142 Bp. Rákosszeg park 5/A I/6

A kezeléshez előzetes időpontegyeztetés szükséges.

Molnár Alexandra: +36 20 5716242       

Nyitvatartás: hétfőtől- péntekig 8.00-20.00 óráig.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Banya-tanya szépségház
Cég
Molnár Alexandra
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1142 Budapest, Rákosszeg park 5/A I/6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére