Mai­Kupon

Nem kell a szépségért szenvedni! BIO-STIMULÁCIÓS alakformáló testkezelések! 10 alkalom 8990 Ft-ért 51000 Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Hiányzik  fiatalkori  alakja? Zavarja a csípőjére, combjára  lerakódott zsírpárna?
Megszabadulna  a  makacs  narancsbőrtől? Hiába  fogyókúrázik  és  tornázik, újra visszajön a zsírfelesleg? Itt az idő, hogy a problémás testrészekről eltűnjön a felesleg és bőrünk narancsbőr mentes legyen.Az elektromos stimuláció  jól bevált technológia az alakformálásban, melyet 2001-ben a Torinói Egyetem orvosai és technológusai alapjaiban változtattak meg, új forradalmi szabadalmukkal, mely Magyarországon is elérhető a CESARE alakformáló gépek jóvoltából. Az emberi test rezgéseivel bio-kompatibilis elektromos hullámok alkalmazása a testkezelésekben megsokszorozza a hatékonyságot és azonnali eredményeket garantál CESARE készülékeink  az alábbi kezelések elvégzésére alkalmasak:

 -felületi és mély izmok feszesítése, célzott alakformálás, tonizálás, izomtömeg növelése, karcsúsítás, helyi fogyasztás, feszesítés, lifting, cellulit problémák kezelése, nyirokkeringés serkentése.

Napjaink legnagyobb újdonsága ez a Bio-stimulációs kezelés, mely fájdalommentesen és biztonságosan feltöri a zsírsejtek sejthártyáit és csökkenti a sejtek méretét. Több kezeléstől a sejtek maradandóan összezsugorodnak, és ettől feszesebb, karcsúbb alakot kapunk.

A kupon 10x30 perc kezelésből áll.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos bejelentkezés szükséges a 0630/608-8228-as telefonszámon.

Szalonunk könnyen megközelíthető:

Bosnyák térről: 7-es busz,

Stadionoktól: 77-es troli,

Örs Vezér térről: 82-es busz.

Ingyenes parkolás.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zuglói Szépségklinika
Cég
Esztári Éva
Telefon
Szolgáltatás helye
1141 Budapest, Egressy út 113.fsz.1.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére