Mai­Kupon

Nem szűk, nem bő, remekül áll, csak túl hosszú az új nadrág? Most gatyába rázhatod magad! Gépi nadrágfelhajtás 2 db nadrágra most féláron csupán 990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A tökéletes nadrágot megtalálni, olyan nehéz, mint megnyerni a lottóötöst. Ennél csak alig könnyebb pont méretre szabni a hosszát házilag. Az eredmény általában lesújtó… Vagy még mindig túl hosszú, vagy túl rövid, és ki lehet dobni, vagy sortot csinálni belőle. És persze gyakran a szárai különböző hosszban tündökölnek saját kezű próbálkozásaink után. Szerencsére léteznek angyalok! Horváth Andrea ruhajavítójában tökéletesen meg leszel elégedve 'új' nadrágoddal.Mindegy, hogy női vagy férfi nadrágot viszel, az sem számít, hogy vászon, bársony, farmer, szövet vagy más textil az alapanyag, a végeredmény mindenképpen megnyugtató lesz. Ha a te nacid nem passzol tökéletesen, egyszerű dolgod van, elmész és megcsináltatod. Ha azonban a kedvesedét kell hosszában igazítani, akkor bizony rá kell beszélned, hogy kísérjen el. De ha megtudja, hogy milyen hamar véget ér a férfiak számára procedúrának számító művelet, biztosan nem lesz kifogása! Nem mindegy, hogy hogyan áll rajtad a nadrágod, ahogy az sem, hogy a kedvesed milyen nadrágban feszít melletted. Természetesen néha igazítani kell a ruháinkon itt-ott. Horváth Andrea varrodájában – Budapesten a XVIII. kerületi Kézműves utca 14/b-ben  precízen és pontosan szabják rád a nadrágokat.  Az egyszerűbb munkákat pedig akár a helyszínen is megvárhatod, hiszen legalább olyan fontos a gyorsaság, mint a precíz és pontos munka.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Nyitvatartási időben a kupon bármikor beváltható:
H: 8-12 Sz: 8-19 Cs: 13-19 óráig.

A ruhajavító tömegközlekedéssel megközelíthető a 182 és 184 buszokkal, Tinódi utca megálló. 
1184 Budapest, Kézműves utca 14/b Fsz, 18-as kapucsengő. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Horváth Andrea - Ruhajavító
Cég
Horváth Andrea
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1184 Budapest, Kézműves utca 14/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére