Mai­Kupon

Nem tudod sportolás közben hová tenni a telefonod? Itt a megoldás! Samsung Galaxy S III praktikus sport tok féláron 1990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Nem tudod sportolás, edzés közben hova tenni a Samsung Galaxy SIII telefonodat? Szeretnéd biztonságban tudni? Íme a Samsung Galaxy S III sport tok, mely megoldás számodra. Praktikusan rögzíthető és még a telefonodat is megvédi!Egyedülálló, sportolásra alkalmas kivitelű, rögzíthető sport tok Samsung i9300 Galaxy S III telefonok részére. Fitneszteremben és futás közben is kiválóan használható. Vadonatúj vízálló és kézzel mosható anyagból készül. Biztonságban tartja és védi futás és edzés közben a telefont. Rögzítésére állítható tépőzáras karszalag szolgál, minden karméretre megfelelő. Ennek segítségével számtalan módon és helyre rögzíthető a telefon sportolás közben. Megvédi a telefont a karcolásoktól és ütésektől, nagy ütéseknek is ellenáll, mégis vékony és tartós.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 12-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A Samsung Galaxy S III sport tok a http://olcsoajandekok.boltaneten.hu/kinalat/2_kulfoldi_termekek-16/178_samsung_s3_sport_tok/ oldalon rendelheted meg. A megjegyzésbe feltétlenül írd be a kuponkódot! Kuponos vásárlás esetén a megrendelés a webáruházban pénzügyi teljesítést nem igényel. Kuponkódonként a kupon leírásában szereplő darabszám, jelen esetben 1 db megvásárlására vagy jogosult. Az áru közvetlenül külföldről érkezik a vevő címére ajánlott küldeményként követhető track-számmal, kézbesítési biztosítással. A postaköltség 490,- Ft. Szállítási határidő 10-15 munkanap.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Olcsó Ajándékok Webáruház
Cég
ev
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére