Mai­Kupon

Nemcsak megállítjuk az időt! Bőröd ránctalan, hamvas, pigmentfoltok nélkül! Hydroabrázió és Vel Gaaf maszk + Bioderma SPF 50+ Anti-age fényvédő -30% 9670Ft helyett 4300Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretnéd kipróbálni a természetes bőrfiatalítást és pigment halványítást egy nyári programban?

Szabadulj meg a pigment foltoktól és a ráncoktól egy csapásra!

Most meggyőződhetsz a Vel Gaaf Afrika Maszk és a Hydroabrázió egyesített erejéről!Minden nő életében eljön egyéntől függően, mikor már nem szívesen írja le a születése dátumát még a hivatalos helyeken sem.

Megkérdezik hány éves vagy?

 Első gondolatod vagy vissza is kérdezel:

- Mért mennyinek nézek ki?

 Reménykedve várod a kedvező választ és a kérdést feltevőjének már izzad is a tenyere, mert tudja, a válasz vérre megy. Közben neked már eszedbe is jut a tinikorban felpakolt kiló alapozó, az átmulatott hétvégék, a túlzásba vitt szolárium és mikor paradicsom pirosra barnultál a Balatonon, vagy a cigaretta füst.

Egy nőnek idejében meg kell állítania az idő vas fogát.

Mi ebben tudunk társad lenni.

Ha ki is mondod a bűvös és tényleg, igazi számot , legyen döbbenet a kérdező arcán.

A Titkot pedig rád bizzuk megosztod-e vele.

 

És a titok:

Itt a Madonna Szépségközpontban, nem csak megállítjuk az időt, de böröd újra hamvas lesz mint a friss őszibarack.

A tudomány és a mai kor teknikáját hívjuk segítségül kozmetikusaink varázs kezeivel.

A HYDROABRÁZIÓ

Hogyan történik a hámlasztás a Hydroabrázió módszerrel?

A kezelés célja, az elszarusodás folyamatában elhalt hámsejtek lekoptatása, és a bőr önmegújító folyamatainak ösztönzése. A koptatás egy fizikai eljárással történik. A kezelőfej vibrációkat bocsát ki, másodpercenként csaknem 30000 rezgést, így porlasztja a vizet. A sorozatos vibráció hatására a vízcseppek, mint mikro-robbanások segítik leválni és azonnal eltávolítani az elhalt szaru lemezeket, és a felületi szennyeződéseket, és kitisztítja a pórusokat. Ez a kezelés mindig csak az elszarusodott rétegeket hámlasztja le, ezért érzékenységet nem okoz. A teljesen tiszta pórusokon át a bőr oxigén ellátása a maximalizálódik, keringése javul, áteresztő képessége megnő, a gyulladási hajlam mérséklődik. A víz hűsíti a bőr felületét, és mintegy mikro-masszázst nyújt a bőrnek, élénkíti a keringését.

Hány kezelés ajánlott?

A Hydroabrázió alkalmanként vagy kúrában ajánlott. Egy – egy alkalom az aktuális kozmetikai kezelés során alkalmazva nagyban segíti az alapos és kíméletes mélytisztítást, vagy feleslegessé teszi azt. Lehetőség van arra is, hogy kúrában alkalmazzuk a Hydroabráziót a bőrhibák javítására, a bőr önmegújító folyamatainak ösztönzésével.

Nem okoz érzékenységet?

A kezelés számos előnye közül egyik a gyengéd hatásmód. Egyes érzékeny bőrtípusok nem hámlaszthatók savakkal, vagy más módszerrel. A Hydroabrázió elasztikus hullámai a bőrt nem károsítják, mindig csak az élettelen szaruréteget hámlasztja le, emellett a víz permet kifejezetten nyugtatóan hat. Elmondhatjuk, hogy a víz szinte az egyetlen anyag, mely biztosan nem okozhat allergiás reakciót sem, ezért a Hydroabrázió a legbiztonságosabb, és bőrtípus szerint adagolható módszer a bőr funkciók javítására. A kezelés előnye még, hogy nincs elhúzódó vagy kései mellékhatás.

A kezelés előnyei

A rendkívül magas frekvencia lehetővé teszi, hogy a baktériumok is elpusztulnak a kezelés közben, így a gyulladások felülfertőződés mentesen kezelhetők a Hydroabrázió módszerrel. A kezelés közben teljes csíramentességet, sterilitást biztosít. A bőrön kialakuló mechanikus rezgések gyors egymást követése masszázsként hat, egyfajta biostimuláló hatás is érvényesül. Ez tulajdonképpen egy bio módszer, mert csak tiszta vízzel működik, mégis kiváló eredményt biztosít. Segítségével tartós eredményeket érhetünk el és fájdalommentesen.

Milyen hatással van a bőr biológiájára a Hydroabrázió?

A helyi anyagcsere fokozódik, a nyirokkeringés javul és vérkeringés fokozódik. A felületi idegek működése javul, az izmok feszültségi állapotának jótékony lazítása mellett. A bőrszövetek nedvességfelvevő képessége fokozódik, a bőrszövetek általános megújítása történik, biostimuláció révén.A bőr regenerálódik.

Milyen problémákra alkalmazható a Hydroabrázió módszer?

-A tini bőr és a kevert bőr alapos és kíméletes kezelése

-A mitteszeres bőr kíméletes és alapos kozmetikai tisztítása

A Tini bőr és a kevert bőrtípus mélytisztítását megelőzően a Hidroabrázió egy gyengéd tisztítást nyújthat a pórusok számára, így a mélytisztítás kevesebb igénybe vételt jelent a miitteszeres bőrnek. A Hydroabráziót sikeresen alkalmazhatjuk egyenként vagy kúra szerűen is, a legfelső, elszarusodott hámréteg és eltávolítására, a bőr pórusainak tisztítására és a káros baktériumok elpusztítására, az oxigén felvétel javítására. Kiegészítésére Annamarie Börlind Biokozmetikai programok Tisztító kezeléseit alkalmazzuk.

Döntő csapás aknék ellen

A gyulladásos bőr kezelése nagy szakértelmet és gyengéd bánásmódot igényel. A Hydroabrázió módszer kiváló lehetőség a gyulladási hajlam csökkentésére, és a gyulladások tisztítására is, hiszen a csíramentességet biztosító tulajdonságai révén a felülfertőződés lehetősége kizárt, mechanikus beavatkozás szükségessége csökken. Az akné 4-6 alkalmas kúrával jelentősen javul. Még gyorsabban javulnak az aknék és akné hegek, ha, az aknés bőr kezelésére a Collagén Beauty- Akne programot alkalmazzuk.

Önnek fáradt, szürkés a bőre?

A Hydroabrázió havi alkalmazása más kezelések előtt rendezi és szinten tartja ezt a problémát. Az elszarusodott szürkés rétegek koptatásával egy – egy kezelés is látható eredményt nyújt. Javasolt először kúrát végezni majd szinten tartani 1-1 kezeléssel, így több jó hatás érvényesül, mint például sejtek oxigén és tápanyag ellátása folyamatosan javul, a bőr sejtjeinek megújulása stimulálódik, és nyirokmasszázs érvényesül. Ezáltal a bőr visszanyeri egészséges, őszibarackra emlékeztető hamvasságát és feszesebbé is válik. Kiegészítésként a Kollagén-beauty programot és más , az évszak szerinti hidratáló kezelést alkalmazunk.

Ön szeretne feszesebb bőrt hibák nélkül?

Bőrfiatalítás és ránctalanítás Hydroabrázióval

Ha a szem alatt szarkalábakat látunk, vagy ráncocskákat látunk az arcon, akkor a mélyebben fekvő bőrrétegek nedvességtartalmát és rugalmasságát is javítanunk szükséges az új feszesség érdekében. A bőrt tornáztatjuk a sorozatos vibrációkkal, és a bőr önmegújító folyamatait fokozzuk. Így a mimikai ráncok állapota és a mélyrétegi vízhiány is javul. A táskás szemek, és a duzzadt szemhéj a nyirokáramlás gyorsítása révén rövid időre javul, de az állapot javítására elsősorban a lymph- muscle lifting kúra megoldást is jelenthet. A Hydroabrázió módszer kúrában biostimulálja a bőrt és a bőr funkcióit folyamatosan javítja. A kúra 6 alkalomból áll, hetente egy kezelés az első négy alkalommal, majd 2 hetente 1-1 kezelés, összesen 6 alkalommal. Utókezelésre 4 hetente 1 alkalommal javasolt. A Hydroabrázió kezelés mellett a lymph – muscle lifting, a rádiofrekvencia, vagy a mezolift hyaluronsavas feltöltő módszerrel kombinálhatjuk.

Milyen területekre ajánlhatjuk a Hydroabráziót?

•Érett bőr

•Ráncos bőr, több-kevesebb mély ránc a bőrön

Vel Gaaf Afrika Maszk - Természetes Bőrfiatalító Természetes

• nem tartalmaznak színezőanyagokat,

• nem tartalmaznak mesterséges illatanyagokat,

• nem tartalmaznak kőolaj származékokat,

• parabén mentesek,


• Összetevők: Olax Dissitiflora (18,5%), Zinc Oxide, Xanthan Gum, Kaolin, Aqua, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

• teljes mértékben megfelelnek a „zöld piaci” követelményeknek.

• Látványosan hatásos, lássa és érezze a különbséget 30 percen belül!

• Drámaian csökkenti a mély ráncok mélységét.

• Észrevehetően csökkenti a finom ráncok számát.

• Szatén simaságúvá varázsolja a bőrt.

• Serkenti az arcizmokat és rugalmasságot okoz.

• Természetes módon világosítja az elszíneződéseket, pigment hibákat.

• Csökkenti a bőrhibákat.

• Mély tisztító hatású és eltávolítja a felszíni szennyeződéseket is.

• Finomítja a bőrt és serkenti a keringést.

• Feszessé teszi a szemek körüli finom bőrt.

• Amit ez az új növényi aktív hatóanyag tesz:

Az aktív hatóanyag nem különböző anyagokat (víz, hyaluronsav, kollagén, vitaminok stb.) juttat be a bőrbe, hanem a bőrsejteket veszi rá arra, hogy elkezdje ezeket az anyagokat termelni, amelyeket fiatalkorunkban még termelt, de ma már nem megfelelő mértékben állít elő. Ezáltal a szövetek rugalmassága visszatér és a sejtek újra termelnek minden olyan anyagot, amire szüksége van az egészséges, selymes és tiszta bőrhöz.

Amellett hogy drámaian csökkenti a mély ráncok mélységét, észrevehetően csökkenti a finom ráncok számát, serkenti az arcizmokat és rugalmasságot okoz, mély tisztító hatású, serkenti a keringést és feszessé teszi a szemek körüli finom bőrt is.

Ez a növényi aktív hatóanyag egy teljesen új hatóanyag a presztízs kozmetikumok piacán és kizárólag a Vel Gaaf termékekben található meg.

Egy londoni klinika professzorának teóriája szerint ez az aktív hatóanyag a bőrsejtek biológiai órájára hat. A növény teljes termőterületének csak egy speciális lelőhelyén élő növények hatnak szépítőszerként, és ennek a területnek a mágneses erőtere okozza, hogy növény képes hatni a bőr biológiai órájára. Ez az oka annak, hogy a bőr jóval a hatóanyag alkalmazása után is megtartja új sajátosságait.

Hosszú évek kutatásait kockáztatnánk, ha felfednénk a növény nevét, ezért a termék széleskörű piaci elterjedéséig titok fog maradni.

Amit ez az új növényi aktív hatóanyag tesz:

Az aktív hatóanyag nem különböző anyagokat (víz, hyaluronsav, kollagén, vitaminok stb.) juttat be a bőrbe, hanem a bőrsejteket veszi rá arra, hogy elkezdje ezeket az anyagokat termelni, amelyeket fiatalkorunkban még termelt, de ma már nem megfelelő mértékben állít elő. Ezáltal a szövetek rugalmassága visszatér és a sejtek újra termelnek minden olyan anyagot, amire szüksége van az egészséges, selymes és tiszta bőrhöz.

Felhasználási lehetőségek:

Ráncokra. Gyors és észrevehető különbség látható már 30 perc után, használja maszkként heti egy-két alkalommal.

• Pattanásra tinédzsereknél és felnőtteknél egyaránt. Ez az egyik hagyományos felhasználási módja. A maszk heti egyszeri alkalmazása mellett, a pattanásokra kenve általában éjszaka használják, reggelig fennhagyva. Egymást követő napokon is alkalmazható.

• Sebhelyekre és műtéti hegekre. Használja friss sebhelyekre, hogy csökkentse a sebhely méretét. Használata heti 2 alkalommal ajánlott, legalább 30 percig fennhagyva.

• Aknés hegek (pattanás okozta heg) kezelésére. Használja a hegek területén, hogy csökkentse a hegek méretét és mélységét. Használata heti 2 alkalommal ajánlott, legalább 30 percig fennhagyva.

• Striák (fogyási-hízási csíkok, terhességi csíkok) kezelésére. Hagyományosan a nők szülés után használják, hogy eltüntessék a csíkokat, de a fogyásból vagy hízásból adódó bőr megnyúlására is alkalmazható. Használja a csíkok területén heti 2 alkalommal, legalább 30 percig fennhagyva.

• Foltokra, pigment hibákra és májfoltokra, valamint a napozás okozta foltokra a kezeken és az arcon egyaránt. Használja a foltok területén heti 2 alkalommal, legalább 30 percig fennhagyva.

• Narancsbőrre. Ez is egy hagyományos használati mód. Használja heti egy alkalommal a narancsbőrös területre kenve, legalább 30 percig fennhagyva.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezni a 06/70-313-0313-as , érdeklődni, javaslatot kérni  a 06/20/953-5553 - as telefonon lehet.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Beauty Women
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1024 Budapest, Lövőház u. 2.-6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére