Mai­Kupon

Nemcsak szép de hasznos ajándék is! Vásárolj 10 000 Ft értékű karácsonyi Szépségápolás ajándékutalvány, SPA, Gel-Lac, pedikűr és manikűr szolgáltatásokra 5000 Ft-ért, mely beváltható a Perfect Island Testkezelő Stúdióban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Válassz igényeid szerint a 10 000 Ft értékű szolgáltatásokból, az előre összeállított 6 karácsonyi csomagból. A részletes csomag tájékoztatóban megtalálható az is, hogy az adott szolgáltatások mennyi időt vesznek igénybe! Csomagtájékoztató a "Bővebb ismertetőben". 

A szolgáltatásban választható hat csomag: 

Műköröm, manikűr és SPA ápolás láb masszázzsal  3, 5 óra kényeztetés és szépülés.

Gél lakkozás mélyhidratáló krémezéssel és  gél lakk lábra VAGY a két kézre + SPA ápolás láb masszázzsal. 2, 5 óra szolgáltatás.

 

SPA ápolás láb masszázzsal és SPA kézápolás masszázzsal + Manikűr 2, 5 óra szépülés.

 

Gél lakkozás saját köröm megerősítésével + SPA ápolás kézre + SPA ápolás lábmasszázzsal 2, 5 óra kényeztetés.

 

Gél lakkozás mélyhidratáló krémezéssel + pedikűr talpmasszázzsal és sima lakkozás lábra 3 óra szépülés.

 

Japán manikűr + klasszikus manikűr + SPA ápolás kézre és SPA ápolás lábmasszázzsal  3 óra szolgáltatás. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A karácsonyi ajándékutalvány felhasználható február 28-ig! 

 

Az ajándék utalvány személyesen vehető át, ebben az esetben rögzíti a szolgáltató a választott csomagot az utalványra, illetve azt lebélyegzi. Személyes átvétel: ELŐZETES IDŐPONT EGYEZTETÉS ALAPJÁN. Időpontot telefonon és e-mailben lehet egyeztetni. Telefonszám: (06-30) 211-5258. E-mail cím: dyna.edina@gmail.com. A szalonba a nagy barna kapualjba kell becsengetni a Perfetct Island kapucsengőt kell nyomni, mivel a szalon az épületen belül található, nem utcafronton.

 

 

Amennyiben a vásárló nem tud eljönni személyesen átvenni, abban az esetben e-mailben küldje el névvel  (ha lehet kuponszámmal is) ellátva a választott csomagot pontos felsorolással, ahogy a kupon oldalon szerepel. Erre azért van szükség, hogy időpontot tudjon minél előbb egyeztetni a szolgáltatóval, aki a választott csomag időtartalmához mérten osztja be a többi vendégnek kiadható időpontokat.

 

Az ajándékutalványt az alábbi napokon lehet átvenni és felhasználni:  hétfőn, pénteken és szombat. Amennyiben a kuponbeváltásra egyeztetett időponttól szeretne eltérni és azt a szolgáltatóval nem egyezteti le a beváltás előtt 24 órával, akkor a szolgáltató kuponját beváltottnak tekinti. A szolgáltatás lemondható SMS-ben, telefonon vagy e-mailben.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szabó Edina
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Visegrádi u. 60.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére