Mai­Kupon

Nézzék meg most féláron "A négyszögletű kerek erdő újabb meséi" című zenés mesejátékot a Holdvilág Kamaraszínházban a Főnix Műhely előadásában!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Zenés mesejáték 2 részben; a Főnix Műhely vendégjátéka.

Előadás:2012.04.01. 11:00 óraA NÉGYSZÖGLETŰ KEREK ERDŐ ÚJABB MESÉI érzékeny mesék gyerekeknek, fölnőtteknek, 6 éven felülieknek Újra kirándulunk a Négyszögletű Kerek Erdőbe, együtt felnövő gyerekek és gyereklelkű fölnőttek. Ezúttal, ha akarja, ha nem, segítünk Szörnyeteg Lajoson, majdnem elbukunk a Kisfejű Nagyfejű Zordonbordon ármánykodásaitól, végül leckét kapunk arról, mi is az a szeretet. Az epizódok: Szörnyeteg Lajos jaj de álmos, Gyere haza, Mikkamakka, Vacskamati virágja Szereplők: Mikkamakka - Gránicz Gábor / Tarr György; Bruckner Szigfrid - Pásztor Zsolt; Ló Szerafin - Szávai Katalin; Aromo - Farkas Zoltán / Baku György; Vacskamati - Hartai Laura; Szörnyeteg Lajos - Hole Dániel; Dömdödöm - Weisz Ildikó; Kisfejű Nagyfejű Zordonbordon - Zsitva József; Vacskamativirágja - Bodori Panka sz.n. Díszlet: Atlasz Gábor és a Főnix Drámastúdió Csillagai Színpadra alkalmazta és rendezte Bicskei Kiss László

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 1-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előadás kezdete: 2012 április 1. 11.00 óra (vasárnap)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Holdvilág Kamaraszínház
Cég
Holdvilág Kamaraszínház Kulturális Egyesület
Weboldal
Telefon
Fax
Szolgáltatás helye
1161 Budapest, Krenedits Sándor utca 3.(volt Ságvári u.)
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére