Mai­Kupon

Nincs többé fej-, derék-, hátfájás! 2 x 1 órás Csontkovácsolás és talpmasszázzsal, : 14 000 Ft helyett 7 000 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Búcsúzz el örökre a fej-, derék-, hát-, az izom ill. az izületi fájdalmaktól. Csontkovácsolás gyógymasszázzsal. Izom és Ízületi fájdalmak kezelése biztonságos és fájdalommentes technikával. Sikeresen kezelem a váll - karzsibbadás, derék-hát és csípőfájdalmakat. Fejfájásos napok száma drasztikusan csökken. De mindennemű testi problémával várom pácienseimet.A kupon 2 x 60 percre szól!

A kezelés menete:

Ízületi vagy Gerinc panaszok alkalmával, bevezető masszázzsal, előkészítem a kezelendő testrészt a további beavatkozásokra. Speciális masszázzsal fellazítom azokat a letapadt, merev izmokat, amik a fájó ízületet körülveszik. Olyan helyzetet hozok létre, hogy az összecsúszott, elmozdult szemensek, csigolyák helyre mozduljanak. Hatására eltűnnek a kényszertartást és fájdalmakat kiváltó ízületi és csontfájdalmak. A masszázs hatására véget ér a krónikus fáradékonyság, fejfájás. Mivel oldódnak az izomcsomók, ezért újra megindul a vérgeringés, és beindulnak az öngyógyító folyamatok.
 
+:
diganosztizálás,  a szervek állapotát állapotfelmérése, energetizálás reikivel.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 0620/ 9849053

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Deme Mariann
Cég
D M
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Hegedüs Gyula utca 89/B.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére