Mai­Kupon

Nincs többé gond a körmeiddel! Műköröm épített zselés francia vagy színes díszítéssel: 4 800 Ft helyett csak 2 100 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Elegáns kezek, ápolt igényes körmök...

A helyesen gondozott, szép köröm az ápoltság jelképe, sőt a XXI. században a nőiesség egyik alapvető ismertetőjegye. A kezed, akár egy névjegy, sok mindent elárul rólad.

Keleten a hosszú köröm a jólét és a gazdagság jelképe volt, de szerencsére manapság nem kell dúsgazdagnak lenned, hogy megengedhess magadnak egy gyönyörűen elkészített műkörmöt.Mennyire ápolt? Milyen hosszú a körmöd? Francia vagy színes díszített?

Az egyéniségedet azzal is kifejezheted, hogy a körmeidet milyen díszítéssel látod el. A lényeg, hogy figyelj magadra ebben az „apró” dologban is.

A hosszabb körmök az esztétikai értéken felül segítenek abban is, hogy kecsesebb legyen a kezed, hiszen a köröm szemmel láthatóan meghosszabbítja az ujjaidat. Tehát a szép díszítés mellett még nőiesebb is lehet a megjelenésed ezzel az apró kis trükkel!

Légy merész és próbáld ki! Garantáltan sikert fog aratni az újdonság a pasiknál!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. július 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 0630/2589308

H-Sz: 8-20

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kristály Lótusz Szalon
Telefon
Szolgáltatás helye
1034 Budapest, Klapka utca 11
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére