Mai­Kupon

Nincs többé lepattogzó körömlakk! Mindig tökéletes, tartós, szép körmök: gél lakk technológiával, és díszítéssel 3 200 ft helyett 1 490 ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Új technológia a szép körmökért: nincs többé lepattogzó körömlakk, vagy gyenge töredező köröm, mert itt az új generációs hibrid körömlakk-zselé köröm megerősítő hatással. Mindíg csodás, ápolt körmök. Tartós: 3 - 4 hétig tartós szépség a kezednek. A gél lakk használható természetes körömre, porcelánra és zselés műkörömre egyaránt. Nem kopik, nem pattogzik. Mi az amit elsők között meg néz rajtad egy férfi? A kezed. A gél lakkozás mellett díszt is adunk ajándékba körmeidre, amelyek feldobják kezed "portréját".    Jellemzők: kettős hatású: használható a köröm szebbé varázsolásra, és a köröm megerősítésére. Több, mint körömlakk: tartós, mint a műköröm - egyszerű, mint a körömlakk. Ideális manikűrhöz, pedikűrhöz, sokkal természetesebb hatású, mint a műköröm. Porcelán és zselés körmök tetejére, körömdíszítéshez is tökéletes. Önterülő, híg zselé család, mely átmenet a körömlakk és a zselé között. Kiváló tapadású, enyhe illatú, és magas fényű. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 70/5689298

H - P: 8-18

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Fehérné Sz Katalin
Cég
Maya szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1202 Budapest, Mártírok útja 116
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére