Mai­Kupon

Kategóriák

Nőgyógyászati szűrővizsgálati vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban emlőszűréssel, tapintásos ellenőrzéssel, kolposzkópos méhszáj és méhnyakrák-szűréssel, most 7.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A rendszeres nőgyógyászati vizsgálat elengedhetetlen, hiszen a szűrővizsgálattal időben kideríthető és jól kezelhető a rosszindulatú méhnyakrák, valamint az egyszerű vizsgálattal kideríthetőek az egyéb nőgyógyászati betegségek. Akciónkban a komplett nőgyógyászati vizsgálat az igényes és kiválóan felszerelt Budai Magánorvosi Centrumban vehető igénybe. Nincs várakozás, előre egyeztetett időpontban fogadnak minden pácienst igényes és exkluzív környezetben.A nőgyógyászati alapvizsgálat tartalma: Tapintásos ellenőrzés, kolposzkópos méhszájszűrés, méhnyakrák-szűrés (citológia), emlőszűrés. 


Külön igény esetén, kérésre, vagy orvosi javaslatra elvégezhető egyéb szűrések, melyek a helyszínen fizetendőek: ultrahangos petefészek-szűrés (12.000 Ft helyett 6.000 Ft a kupon felmutatójának.) Szükség esetén HPV, chlamydia szűrés (5.000 Ft).


Tapintásos vizsgálat segítségével elsősorban különböző kismedencei gyulladásos, illetve jó- és rosszindulatú daganatos betegségek felismerésére nyílik lehetőség.

 

A kolposzkópia célja a még nem rákos elváltozások észlelése és kezelése. 


Méhnyakrák-szűrés (citológia): Ez egy olyan rutin vizsgálat, mely során, a nőgyógyász a méhnyakból kis kefe segítségével ún. citológiai mintát vesz, ami minimális kellemetlenséggel jár. Majd a mintát kenet formájában a citológiai laboratóriumban mikroszkóp alatt megvizsgálják. 


Emlővizsgálat: A vizsgálat utolsó része a mellek tapintásos vizsgálata. Célja, hogy felfedezze az esetleges daganatképződést a mellekben, észlelje a mellbimbók rendellenes váladékozását. Emellett az orvos áttapintja a hónaljban és a kulcscsont környékén lévő nyirokcsomókat, melyek a mellel kapcsolatban vannak, és betegségekben megduzzadhatnak.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A Budai Magánorvosi Centrum bejárata a Bánát utca felől található. Pontos cím: 1117 Budapest, Fehérvári út 82. 


A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges telefonon az alábbi számokon: 06-1-794-3980 vagy 06-20-356-4353 illetve elektronikusan. E-mail: info@budaioltokozpont.hu 

 

Bejelentkezés hétfőtől péntekig: 08.00-14.00 között.

 

Egy személy több kupont is vásárolhat és felhasználhat.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budai Magánorvosi Centrum
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Fehérvári út. 82
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére