Mai­Kupon

Kategóriák

Nőgyógyászati vizsgálat méhnyakrák szűréssel, röntgen mammográfia, CA 15-3 emlőrák tumormarker szint meghatározás és ultrahangos csontritkulásmérés 35.000 Ft-ért! Foglalja le kuponját 7.000 Ft-ért, a fennmaradó 28.000 Ft a helyszínen fizetendő!

 - Egészség kupon
Eredeti ár:46 500 FtElőlegben fizetendő:7 000 FtTeljes ár:35 000 Ft25% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Tegyen Ön is a méhnyakrák és az emlőrák ellen a szűrési csomagban található vizsgálatok segítségével!  A csomag az általános vizsgálatok mellett tartalmaz citológiai és emlőrákra vonatkozó CA 15-3 tumormarker szint meghatározást is. Ne feledje, hogy a az emlőrák vagy a méhnyakrák megelőzhető, a betegségek pedig idejében felismerve gyógyíthatóak.A kupon tartalma: Nőgyógyászati vizsgálat. Méhnyakrák szűrés-citológia. Röntgen mammográfia. Emlőrák diagnosztikájára szolgáló CA 15-3 tumormarker szintmeghatározás. Ultrahangos csontritkulásmérés.

 

Nőgyógyászati vizsgálat és méhnyakrák szűrés (citológia): A rákszűrés alapja a citológiai mintavétel. Ennek során a hüvelyt hüvelytükörrel feltárják, majd a méhnyak felszínéről és a nyakcsatornából mintát vesz az orvos, amit üveglemezre (mikroszkópos tárgylemezre) visz fel. Ezt követően ezeknek a sejteknek az értékelését laboratóriumban végzik. A kolposzkópia lehetővé teszi a vizsgáló orvosnak, hogy a felnagyított kép alapján megkülönböztesse a normálisnak látszó szöveteket az abnormálisoktól és ez alapján az orvos biopsziát vehet a gyanúsnak látszó szövetből. A kolposzkópia vagy hüvelytükrözés célja a még nem rákos elváltozások észlelése és kezelése. 

 

Röntgen mammográfia: A mammográfiai vizsgálati módszer röntgensugárzással működik a kiegészítő ultrahang vizsgálat pedig egy plusz információt ad, a jóindulatú illetve a rosszindulatú elváltozások elkülönítésében jelent segítséget. A mammográfia vizsgálat egyik nagy előnye, hogy az emlőrák klinikai tüneteinek megjelenése előtt átlagosan 2 évvel korábban felfedezhető. A statisztikák szerint rendszeres ismételt mammográfiás szűrés esetén az emlőrák halálos kockázata felére csökkenhet. Kimutatja az emlő jóindulatú és rosszindulatú elváltozásait, vagy azok jelenlétére közvetett jelekkel utalhat. A mammográfia során alkalmazott röntgensugárzás a hagyományos röntgensugárnál jóval energiaszegényebb - ez teszi lehetővé a puha mellszövet képi megjelenítését.

 

Emlőrák diagnosztikájára szolgáló CA 15-3 tumormarker szint meghatározás: A tumormarkerek meghatározása vérvétellel történik. A carcinoma antigén 15-3 (CA 15-3) az emlőrák markere. A CA 15-3 az emlőrák szervspecifikus tumormarkere. 

 

Az ultrahangos csontsűrűség mérés legnagyobb előnyei a hagyományos eljárással szemben, hogy gyors, kényelmes és pontos. Az itt használt készülék az ultrahang segítségével néhány lépésben megállapítja, hogy fennáll-e csontritkulás, annak mértékét mind grafikusan, mind szövegesen ábrázolja.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezéshez, információkéréshez kérjük, hívja a +36 1 783 6004 vezetékes telefonszámot hétfőtől csütörtökig 9 és 19 óra között, pénteken 9 és 15 óra között.

 

A MeDoc Kárpát pontos címe: Budapest, 1133 Kárpát u. 7/B I. em. (11-es kapucsengő). 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
MeDoc Egészségközpont
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Kárpát utca 7/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére