Mai­Kupon

Női & Férfi hajvágás és szárítás a Senscience & Amarican Crew luxus termékeivel 3 800 Ft helyett most 1 490 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretettel várjuk vendégeinket kellemes hangulatú fodrászatunkban! A Senscience kollekciója új alapokra helyezi a ragyogó,nőies,egézséges haj élményét,elérhető áron.A Shiseido Laboratóriumai létrehozták a samponok és kondicionálók kollekcióját, amit, ha együtt használunk újraerősíti a hajat és növeli az egészséges kinézetét. A Senscience termékek az exkluzív Vitalock-6 formulával a legjobb teljesítményt adják.

Az American Crew a férfiakat kiváló minőségű haj és testápoló termékkel látja el, amelyek használata nemcsak különleges élmény, hanem növeli a vonzerőt is! Engedjen a kísértésnek, merüljön el a folyékony luxusban!
 
Az American Crew nemcsak egyszerűen egy életstílus, egy márka, vagy egy termékforgalmazó. Az American Crew mérföldkő a férfi haj- és bőrápolás történelmében. Kifejezetten férfiak számára fejlesztették ki fodrászok ezt a professzionális, piacvezető termékcsaládot. Az American Crew ma is a világ egyik leginnovatívabb, első számú vállalata kíván maradni. A világ minden táján úttörőként kutatja a leginnovatívabb alapanyagokat és stílusokat.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Cím:Budapest,Fillér u.10/b.Mamut mögött.

telefonos bejelentkezés szükséges:0620-458-8465

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Dimar stúdió
Cég
Berta Anikó
Telefon
Szolgáltatás helye
1024 Budapest, Fillér u. 10/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére