Mai­Kupon

Kategóriák

Női extra kivizsgálási csomag: hasi-és kismedencei, pajzsmirigy és emlő ultrahanggal, nyaki erek Doppler vizsgálata és mellkas röntgen 30.600 Ft-ért, a Budai Radiológiai Centrumban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Felnőtt női szűrőcsomagunkat a női egészség jellemző problémái hívták életre. Kivizsgálási csomagunk a felnőtt nőként előforduló egészségi problémák közül többre nyújt modern diagnosztikát, most rendkívül kedvezményesen. Átfogó vizsgálatsorunk a hasi panaszok feltárását és a női időszakos ellenőrzést is biztosítja. A pajzsmirigy ultrahang a testsúly-ingadozás, hajhullás, fáradékonyság lehetséges okokat szűri ki. A nyaki erek doppler ultrahangjával a keringési, vérellátási faktorok vizsgálhatók, mely fényt deríthet számos panasz pl.: fülzúgás, szédülés, magas vérnyomás, tartós fejfájás okára. Az emlők ultrahang vizsgálata pedig a rendszeres áttekintő diagnosztikát szolgálja.  Az okok ismeretében illetve azok tételes kizárásával célzott szakorvosi segítség adható, vagy kezelés kezdhető meg.A kupon tartalma:

 • Hasi- kismedencei ultrahang vizsgálat.
 • Pajzsmirigy ultrahang vizsgálat.
 • Emlő ultrahang.
 • Nyaki erek Doppler ultrahang vizsgálata.
 • Mellkasröntgen.

Bővebben az ajánlatról:

 • Nyaki erek Doppler Ultrahang - nyaki erek eltérései: A nyaki erek meszesedése több kellemetlen tünettel és számos egészségi rizikóval járhat. A fájdalommentes nyaki ultrahang vizsgálattal a nyaki verőerek állapota és esetleges eltérései jól láthatóak. A nyaki artériák plakkosodása olyan tünetek okozója lehet, mint a gyakori fejfájás, emelkedett vérnyomás, fülzúgás és szédülés. A nyaki erek meszesedéséből adódó eltérések megsokszorozhatják a stroke és a szívinfarktus kockázatát.
 • A pajzsmirigy ultrahangról: A pajzsmirigy működésében akár túlműködés vagy alulműködés is előfordulhat, mely mindkét nemnél előforduló probléma lehet.  Attól függően, hogy alul- vagy túlműködésről beszélünk, a pajzsmirigy működésének rendellenességei különböző tüneteket produkálnak, testsúly-ingadozás, hajhullás, meddőség. Az ultrahangos pajzsmirigyvizsgálat rávilágíthat a szervi eltérésre. A pajzsmirigy ultrahang vizsgálat előkészületet nem igénylő, sugárterhelés és fájdalommentes vizsgálat.
 • Hasi- és kismedencei ultrahang: A hasüregi és kismedencei szerveket vizsgálatára az ultrahang vizsgálat olyan modern képalkotó eljárás, melynek során, a nem üreges szerveket vizsgálják, vagyis a májat, epehólyagot, hasnyálmirigyet, lépet és veséket, a kismedencében pedig a húgyhólyagot, a méhet, a petefészkeket és férfiaknál a prosztatát. A hasüregben futó nagyobb erekről, valamint a hasi főverőér mellett található nyirokcsomókról is vélemény alkotható. Felderíthető a hasi fájdalmak oka, de az epe- és vesekövek, húgyúti kövek, a különböző szervek megnagyobbodása is kimutatható vele. Daganatos betegségek májáttétei, hasüregi folyadék- vagy gennygyülemek, vérzések mutathatók ki a segítségével. A hasi áttekintő vizsgálatot 4-5 órás éhgyomorra kell végezni (az étkezés puffadást okozhat, ami nehezíti egyes területek áttekintését). Természetesen a reggeli gyógyszereket be szabad venni.  Kismedence vizsgálatához célszerű 2-3 pohár szénsavmentes ásványvíz fogyasztása a telt hólyag érdekében, a vizsgálat előtt 1-2 órával.
 • Emlő ultrahang: Az időben és rendszeresen végzett emlő diagnosztika életmentő fontosságú minden hölgy számára.  Amennyiben egy évnél régebben járt emlő ultrahang vagy mammográfia vizsgálaton, javasolt az emlő diagnosztika ismétlése. Az ultrahanggal nincs sugárzás, a vizsgálat akár szoptató kismamákon is elvégezhető. Implantátummal rendelkező hölgyeknél a vizsgálat szakmai ajánlások szerint félévente javasolt.
 • Mellkasröntgen: Végeztesse el az éves tüdőszűrést várakozás nélkül a legfontosabb szűrésekkel egyszerre. A TBC és a tüdőrák kezdeti stádiumában tünetmentes, ezért különösen fontos, hogy akkor is rendszeresen részt vegyünk a szűrővizsgálatokon, ha semmiféle panaszunk nincs. A tüdőrák előfordulási aránya évről évre növekedő tendenciát mutat az egyre fiatalabb korosztályban és nőknél is.

Kinek ajánlott a szűrőcsomag elvégzése?

 • Általános egészségi állapot ellenőrzésére.
 • Felnőtt nők általános egészségi állapotának ellenőrzésére.
 • Kóros hízás, fogyás hátterének kiderítése céljából.
 • A medencében található szerveket (vesék, lép, epe, hasüreg, petefészkek, hasnyálmirigy, máj, prosztata) érintő betegségek gyanúja, vagy betegséget követő kontrollvizsgálat eseteire.  Különböző alhasi panaszok esetén.
 • Pajzsmirigy megbetegedésre utaló tünetek megléte esetén: Nyaki, nyelési diszkomfort érzés, pajzsmirigy eltérő működésére utaló laboreredmények esetében, fájdalmas nyálmirigyek, ismert pajzsmirigy betegség vagy daganat kontrollja céljából.  Jelentősebb hízás vagy fogyás, fázékonyság, aluszékonyság, vagy éppen „túlpörgés”, felgyorsult beszéd és gondolkodás, hasmenés, zaklatottság, izzadás. Tartósan emelkedett pulzusszám.
 • Megnagyobbodott, fájdalmas nyaki szakasz, meddőség, sorozatos vetélés, hajhullás, túlsúly, hormonális zavarok, fokozott szőrösödés okának kivizsgálása céljából. 
 • Magas koleszterinszint - a pajzsmirigy működési rendellenessége okozhat koleszterinszint emelkedést.
 • Gyakori fejfájás, szédülés esetén.

A Budai Radiológia Centrum azért jött létre, hogy akkor is oda tudj figyelni az egészségedre, ha nincs időd órákat várakozni egy-egy vizsgálatra, de ragaszkodsz a professzionális ellátáshoz. A kiváló képminőség, az egyszerű kezelhetőség és fejlett informatikai megoldások együttesen járulnak hozzá, hogy az ultrahangvizsgálatokat a radiológus szakorvos gyorsan, pontosan és hatékonyan végezhesse el. Használd ki, hogy a legkorszerűbb vizsgálati módszereket veheted igénybe az egészséged megőrzése érdekében, és járj utána panaszaidnak várakozás és fájdalom, kellemetlenség nélkül!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Rendelési időpontok:

kedd 8:00-12:00, szerda 14:00-20:00 és csütörtök 8:00-12:00.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06 (1) 700/4490.

E-mail cím: info@budairc.hu

Pontos cím: 1123 Budapest, Győri út 20. fsz. 1.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budai Radiológiai Centrum
Weboldal
Telefon
Fax
Szolgáltatás helye
1123 Budapest, Győri út, 20
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére