Mai­Kupon

Női hajmosás, kényeztető, relaxáló fejmasszázzsal, + hajvágás, és szárítás: 3 400 Ft helyett csak 1 500 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendszeres hajvágással még a nagyon tönkrement elégetett hajat is helyre lehet hozni, mert az olló lezárja a hajvégeket és ez által a haj számára fontos tápanyagok a hajban maradnak, és belülről erősítik a haj szerkezetét.A Maikupon ajánlat tökéletes arra, hogy megunt frizurád újra cseréld, és új életre keltsd. Ehhez most nem is kell mélyen a zsebedbe nyúlnod, hiszen a komplett szolgáltatást 1 500 Ft-ért megkaphatod!"Ki szeretnéd próbálni? Akkor gyere el hozzánk, nagyon igényes és szép, nyugtató környezet vár azokra a vendégekre, akik ellátogatnak hozzánk!"""Fodrászaink magas szintű szolgáltatást nyújtanak a hajvágás, a hajápolás és a különböző hajfestési és melírozási eljárásokban. Szalonunkban professzionális termékeket használunk, amely átfogó termékskálájával segítséget nyújt az Ön számára legtökéletesebb frizura elkészítéséhez.

 

Egész napos, hosszú nyitva tartás és fodrászainknak köszönhetően rugalmasan tudjuk kiszolgálni mindazokat, akik időpontra érkeznek, vagy akár spontán látogatnak meg minket.

 

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt szalonunkban.

 

Szépüljön velünk a hét minden napján!"

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos  bejelentkezés szükséges: 30 / 2964832 Niki

(06-1) 240-9271

Bővebben: www.gabrielstudio.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
CS Gabriella
Cég
gabrielstudio
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1039 Budapest, Pozsonyi utca 32
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére