Mai­Kupon

Női hajmosás masszázzsal, és szárítással 3 200 ft helyett 1 500 t-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A szalon fodrászai már sokszor bizonyították, hogy megbízható, igényes munkákat adnak ki a kezük közül. Sztárfrizurát akarsz, vagy csak egy egyszerű buliba készülsz? A kupon tartalma: hajmosás kényeztető fejmasszázs, ápoló hajpakolás, szárítás, finishelés professzionális olasz hajkozmetikai termékekkel. A szép, fényes, ápolt haj sokat elárul viselőjéről. Barátságos kis szalon várja vendégeit, ahol frizurád új életet kap a termékek által.Okot, alkalmat találni arra, hogy szép legyél könnyű! A megfelelő fodrászt megtalálni - sokkal, sokkal nehezebb! 

Egy nemrég elkészített közvélemény kutatás megkérdezte a pasikat, hogy mit vesznek észre először egy lányon, illetve mi számukra a legfontosabb "alkatrésze" egy nőnek. A legtöbb férfi válasza egyértelműen a haj volt.

Egy okkal több a kupon vásárlásra.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30/9697534

H-P: 10-20

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
CS Gabriella
Cég
gabrielstudio
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1039 Budapest, Pozsonyi utca 32
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére