Mai­Kupon

Kategóriák

Női komplex ultrahang kivizsgálási csomag a Budai Radiológiai Centrumban, a MOM Park közelében 16.000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az ultrahangos vizsgálat egy olyan kíméletes és teljesen fájdalommentes eljárás, mely káros hatásoktól mentes, emiatt korlátlanul ismételhető. Az idejében felfedezett betegségek hatékonyabban gyógyíthatók, a daganatok idejekorán diagnosztizálhatók, a keringési és más betegségek előidézői, a rizikófaktorok is elkerülhetők, könnyebben kezelhetők.


Fontos tudnivaló: a hasi és kismedencei ultrahang vizsgálat előtt 6 órával nem szabad enni, és inni is csak szénsavmentes víz fogyasztása javasolt. A csomag az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: 


 • Hasi és kismedencei ultrahang vizsgálat.
 • Emlő ultrahang vizsgálat.
 • Hónalj nyirokcsomók ultrahang vizsgálata.
 • Tüdőszűrés.
 • Tanácsadás.


Hasi- és kismedencei ultrahang:

 

 • A has és a kismedence ultrahangos vizsgálata a következő szervek vizsgálatára alkalmas: máj, epeutak, epehólyag, hasnyálmirigy, lép, vesék, mellékvesék, húgyhólyag, méh és petefészek, férfiaknál prosztata. A vizsgálat során a szervek gyulladása, kövessége, megnagyobbodása, daganatos betegségek májáttétei, vérzése mutatható ki. A vizsgálat különösen javasolt hasi fájdalmak, puffadás, étvágytalanság esetén, emellett panaszmentes betegek szűrővizsgálatára is ajánlható. Fontos, hogy a vizsgálatra éhgyomorral és teli húgyhólyaggal érkezzen, ezért a vizsgálat előtt sok folyadék fogyasztása javasolt, mivel a húgyhólyag teltsége is kiemelten fontos a kismedencei ultrahang megítélésében.
 
Emlő ultrahang vizsgálat:
 

 • Az emlőrák Magyarországon is vezető halálok a nők körében. A későbbi életkorra tolódott szülési tendencia miatt a fiatal (40 év alatti) életkorban felismert daganatok száma jelentősen megnőtt.
 • Az emlő ultrahangos vizsgálata mindazok számára elérhető, akik kényelmesen, gyorsan, várakozás nélkül szeretnének a szűrővizsgálaton részt venni.
 • 35 éves kor alatt a női emlő dús mirigyállománya a hagyományos röntgen mammográfia számára csak korlátozottan vizsgálható. Ebben az életkorban egy tapintható elváltozásról ultrahang vizsgálattal eldönthető, hogy folyadéktartalmú (ciszta), vagy szöveti szerkezetet mutat, hogy egymagában, vagy többedmagával van jelen. Az eredmény ismeretében döntünk arról, hogy kontroll, mintavétel, illetve további vizsgálatok szükségesek-e? A nagy feloldóképességű vizsgálófej segítségével megállapíthatóak a tejutak tágulatai, a mirigyállomány gyulladásos folyamatai is.
 • 35 év felett az ultrahang vizsgálat önmagában elégtelen a pontos véleményalkotáshoz, az esetleges rosszindulatú folyamat biztos felismeréséhez. Emiatt (néhány kivételtől eltekintve) kizárólag a röntgen-mammográfia kiegészítéseként ajánljuk. Nem alkalmas az emlők ultrahang vizsgálata 35 éves kor felett a mellrák szűrővizsgálatára, nem helyettesíti a mammográfiát.
 • A vizsgálat része a kétoldali hónaljárok, a kulcscsont feletti és alatti területek, valamint a szegycsont környezetének a vizsgálata is, melynek során megnagyobbodott, kóros nyirokcsomókat lehet felismerni. A vizsgálat különleges előkészítést nem igényel. Fájdalmatlan és veszélytelen. Korlátlan számban ismételhető a vizsgálat.

Tüdőszűrő vizsgálat:
 
 • Nagyon fontos a szűrővizsgálatokon való rendszeres részvétel, mivel a röntgenátvilágítással a tüneteket még nem okozó daganat felismerhető, így a kezelés korán elkezdődhet, ami a gyógyulás esélyét jelentősen megnöveli.
 • A szűrés kiemelt fontosságú a tüdőrák megelőzésében is. A tüdőrák hazánkban a leggyakoribb rosszindulatú daganat, általában agresszív, gyors lefolyású, magas halálozással jár. Tüdőröntgennel felfedezhető a korai stádiumú, operációra alkalmas tüdőrák.
 • A tüdőröntgen alapján fény derülhet egyéb tüdőbetegségekre (szarkoidózis, jóindulatú daganat, stb.), felmerülhet a gyanú egyes szívbetegségekre, vagy például rekeszsérvre.
 • Az alkalmazott sugárzás igen csekély mennyiségű, az érzékenyebb szerveket – ilyenek például a herék és a petefészkek – ólomból készült kötény védi a besugárzás ideje alatt.
 • Jelen tudásunk alapján mindenképpen indokolt az évenkénti tüdőszűrés 40 év felett, főleg a dohányosok esetén, de fiatalabb korban is ajánljuk a fentiek miatt.
 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. december 19-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36 1 700 4490-es telefonszámon.


A csomag beváltható az alábbi időpontokban:

 • Csütörtök: 13:00-20:00
 • Péntek:8:00-14:00


Cím: 1123 Budapest, Győri út 20. fsz. 1. (Bejárat a Táltos utca felől)


Egy vásárló több kupont is vásárolhat saját részre vagy ajándékba.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budai Radiológiai Centrum
Weboldal
Telefon
Fax
Szolgáltatás helye
1123 Budapest, Győri út. 20
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére