Mai­Kupon

Nőnapi reggeli szívesen! Lepd meg párodat reggelire vagy vacsorára és süss neki szíves vagy macis formás tükörtojást, palacsintát! 2 darabos készlet 990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Hamarosan itt a Nőnap! Lepd meg a párodat azon a reggel, süss neki te magad egy szíves tojást, magadnak egy macisat és reggelizzetek meghitten együtt! Süthetsz benne habart tojást, tükörtojást, vagy pl. palacsinta tésztából készült süteményt. Nem csak reggelire, hanem vacsora készítésére is használhatod. Főzhetsz, süthetsz, tálalhatsz a segítségével.Nőnapi reggeli szívesen
Ez a 2 db-os szilikon sütő forma készlet abszolút hatásos lesz, ünnepi alkalmat varázsol az étkezésből. Egyszerű, de nem mindennapi kifejező eszköze a szereteted, megbecsülésed, törődésed jelének. Élmény annak, aki kapja, de annak is, aki készíti! Azonban ha megfogadsz egy jó tanácsot tőlünk: ne csak a Nőnapon vedd majd elő!


Tulajdonságok:
- 2db-os készlet:

- 1db Szív alakú és 1db Maci fej alakú tükörtojás, palacsinta, vagy egyéb sütő forma
- Alkalmas sütés, főzés közbeni használatra, valamint tálalásra is
- 230°C-ig bírja a meleget
- Mosogatógépben is tisztítható
- Anyaga hőálló szilikon, nem karcol, nem tapad, nem lép reakcióba az élelmiszerekkel
- méret: kb. 13cm
- Színben eltérhet a képtől!
 


A csomag tartalma: 1 db szív alakú és 1 db maci fej alakú szilikon forma.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A termék átvétele:
A készletet a http://hobbyrendeles.hu/termek.2093.reggeli_szivesen linkre kattintva "személyes átvétel", vagy "előre utalás" móddal meg kell rendelni a weboldalon a kuponkód megadásával. A rendelések leadásának határideje: 2013. 03.31. Személyesen a webáruház átvételi pontján lehet átvenni az áruház visszajelzését követően. Az akciós készlet mellé egyéb termék megrendelését is elfogadjuk, a kedvezmény azonban csak a Reggeli szívesen készletre vonatkozik! A megjegyzés rovatban mindenképpen jelezd, hogy MaiKupon-os vásárlás és add meg a kapott kuponkódot is! A kód ismeretében, utólag, manuálisan állítjuk be a kedvezményes árat! A postázás megtörténtét követően az elmaradt kódok megadásával kapcsolatban utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni, utólagos jóváírás nem lehetséges! A kedvezmény mértéke készpénzre nem váltható! Egy vásárló több kupont is vásárolhat! A kuponok az megadott határidőn túl nem használhatóak fel!

A szállítási költség : 400 Ft

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
HobbyRendeles
Cég
3D Profi Fotó Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1093 Budapest, Lónyay utca 41.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére