Mai­Kupon

Kategóriák

Növényi őssejtes 4 az 1-ben arckezelés ultrahangos hatóanyag bevitellel + ajándék tartós szempillafestéssel. 5.500 Ft helyett kihagyhatatlan,1.690 Ft! A bőr szemmel láthatóan megfiatalodik, sugárzóbb és frissebb lesz.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A növényi intelligens sejtek, amelyeket úgynevezett sejtjavító komplexnek is neveznek, nem csak felismerik a sejthibákat, hanem képesek azokat ki is javítani.
Ezért alkalmasak a túlérzékeny, károsodott bőr kezelésére. A friss növényi őssejtek képesek felgyorsítani a hámsejtek anyagcseréjét és növelni annak vízmegkötő képességét.Valamint javítják a bőr vérkeringését, az erek állapotát, és gátolják korai öregedését. 

A növényi őssejt terápia megoldást jelent a fokozottan érzékeny, gyulladásra, eritémára hajlamos, rozáceás, napfénykárosodott bőrök ápolására, regenerálására.A növényi őssejtekkel kezelt bőrfelület megújul és a ráncok feltöltődnek.

A növényi őssejtek megállítják és visszafordítják a bőr öregedését, ráncok mélysége szemmel láthatólag azonnal csökken, a bőr hidratáltsága ugrásszerűen megnövekedik.

Segíti a bőr önregeneráló képességét, az egész bőrre regeneráló, revitalizáló és szerkezetjavító hatással van és visszaadják feszességét és ragyogását, a sejtek élettartama megnövekszik.

A bőr szemmel láthatóan megfiatalodik, sugárzóbb és frissebb lesz, a bőr felülete finomabb és egyenletesebb és feszesebb.

Kezelés menete:

Arc letisztítása,  tonizálása és peelingezése előz meg.

Erre elengedhetetlenül szükség van mert a krémben lévő vitaminok és hatóanyagok így jobban tudnak felszívóani , ha az elhalt hámrétegeket eltávolítottuk a bőr felszínéről.

A növényi őssejtes hatóanyag felhelyezése az arcra amit ultarhang segítségével a bőr mélyebb rétegeibe , szöveteiben jutattunk hogy minél hatásosabb eredményt érjünk el , utána következik a gyönyörű tartós szempillafestés.

A kezelés mellé ajándék tartós szempillafestés jár ami még a legérzékenyebb szeműek, sőt a kontaktlencsét viselők is élvezhetik a tartós szempilla festés előnyeit.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. június 12-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges KUPONKÓDDAL!

A kupont hozza magával!

T/ 06-30-595-0160

 

Bódi Tímea

 kozmetikus , sminktetováló , speciális arc és testkezelő , masszőr , sminkes


Akvamarin Természetgyógyász Központ

1067 Budapest , Teréz krt. 25. 1.emelet 11.ajtó


Az egyeztetett időpont lemondását, ha 24 órával előbb nem jelzi vagy nem jelenik meg a kezelésen akkor a kupont nem tudjuk elfogadni.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bódi Timea
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Teréz krt. 25. 1.emelet 11.ajtó
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére