Mai­Kupon

Kategóriák

Nyaki erek ultrahangos vizsgálata és laborvizsgálatok (máj, vese, epe, teljes vérkép, koleszterinszint, hasnyálmirigy) 13.000 Ft-ért! Foglalja le kuponját 2.600 Ft-ért!

Professzionális szűrővizsgálat és ultrahang - Egészség kupon
Eredeti ár:18 630 FtElőlegben fizetendő:2 600 FtTeljes ár:13 000 Ft30% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Mit kap Ön ezen a vizsgálattól? Egy professzionális szűrővizsgálatot és szakorvos által végzett ultrahangos vizsgálatot írásos lelettel. Az ultrahangos vizsgálat során a nyaki erek (carotis) ellenőrzése történik, valamint a laborvizsgálatok során teljes vérkép, koleszterinszint meghatározás ( HDL, LDL, Össz.,), májfunkciós értékek meghatározása (GOT, GGT, Össz. bilirubin), aminosavak anyagcseréje, máj, hasnyálmirigy vesék által termelt enzimek ellenőrzése, vörösvérsejt süllyedés, vesefunkciós értékek (karbamid, kreatinin), vércukorszint meghatározás. A szűrési csomag segítségével, akár korai szakaszban is fel lehet ismerni a különböző betegségeket, így ennek köszönhetően, azok még kiválóan kezelhetőek, vagy akár visszafordíthatóak.


Carotis UH vizsgálat (nyaki erek ultrahangos vizsgálata):

  • Segítségével az agyat ellátó főbb ereket vizsgálják, a követhető nyaki szakaszon. A vizsgálat során információ kapható az erek állapotáról, érfal meszesedésekről, felrakódásokról /plaque/, esetleges szűkületekről, valamint a keringési viszonyokról. 

Teljes vérkép vizsgálat célja:  

  • A vérben lévő alakos elemek, köztük a vörösvértestek, a fehérvérsejtek és a vérlemezkék vagy trombociták abszolút számának meghatározására végzik. Ezekből többek között vérszegénységre, vérvesztésre, kiszáradásra, a szervezetben lévő gyulladásos folyamatokra, a vérképzőszervekből kiinduló daganatos betegségre (leukémia, limfóma), illetve egyéb vérképzőszervi betegségekre (pl. csontvelő-elégtelenség), véralvadási zavarok okára lehet következtetni. 
  • Választ ad a vérben található vérfesték mennyiségére, a vér alakos elemeinek döntő többségét adó vörösvértestek és a vér folyékony alkotórészének, a vérplazmának az egymáshoz viszonyított arányára valamint a vörösvértestek átlagos térfogatára.
  • Miért fontos a vércukorszint ellenőrzése? A vércukor mérése megvédheti a cukorbetegségtől és a tartósan jó vércukor véd a szövődményektől! A vércukorszint mérés kimutatja a cukorbetegséget azelőtt, hogy a cukorbetegség tényleges tünetei megjelennének. Diétával, gyógyszeres kezeléssel a cukorbetegség súlyos, többnyire halálos szövődményei megelőzhetők. A legfontosabb szövődmények: érszűkület, veseműködés elégtelensége, szív vérellátási zavar, ennek következményeként szívinfarktus, látásromlás, gyakran megvakulás.Ezek ellen csak a cukorbetegség megfelelő kezelésével és rendszeres vércukorszint méréssel lehet védekezni!
  • Mi is az a koleszterin? A koleszterin a közhiedelemmel ellentétben nem feltétlenül káros a szervezetünkre. Különböző koleszterintípusok lézetnek, és ezek szervezetre gyakorolt hatása eltérő. Alapvetően két fő koleszterintípust különböztetünk meg:az LDL és a HDL koleszterint. Az LDL a koleszterin káros formája, mely - ha túl sok van belőle a vérünkben - az erek falán lerakódhat és érszűkülethez vezethet, sőt el is zárhatja az agyat és a szívet tápláló artériákat. A HDL-t tartják a koleszterin jó típusának; ha kellő mennyiség van a vérben, az segíthet megelőzni a szívrohamot. A vér alacsony HDL szintje ugyanis kimutathatóan növeli a szívroham kockázatát.
  • A triglicerid jelentősége: a triglicerid a zsír egy formája. A triglicerid egy része az ételekből kerül a szervezetünkbe, de bizonyos mennyiséget a szervezet is előállít. Ha valakinek magas a triglicerid szintje, annak legtöbb esetben magas a teljes koleszterinszintje is, magas LDL és alacsony HDL koleszterinszintje. A vérzsírok szintjének emelkedése (Se chaleszterin, Se triglicerid) emelik a szívbetegségek kockázatát. Időben elkezdett, orvosilag felügyelt diétával valamit megfelelő kezeléssel ezek a kockázatok megszüntethetőek vagy kordában tarthatóak.

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. április 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A vizsgálat a MeDoc Egészségközpont Kárpát utcai magánrendelőjében történik.

Pontos cím: 1133. Budapest. Kárpát utca 7/b. 

Előzetes időpont egyeztetés szükséges: +36 1 783 6004. 

Az ultrahangos vizsgálatot dr. Bátóczki Ágnes (radiológus, mammográfus) szakorvos végzi kedden és pénteken. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
MeDoc Egészségközpont
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Kárpát utca 7/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére