Mai­Kupon

Nyár után,ápolt lábbal- vissza a cipőbe! Aromaterápiás lábáztatás, PEDIKŰR a nyugalom ligetében 1900 Ft-ért az Öné lehet!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Lábunk megérdemel egy kis törődést nőknek és férfiaknak egyaránt.Fontos,hogy a nyár után az elhalt,megkeményedett, berepedezett bőrt levágjuk mert ezt már hiába krémezzük . Zárt cipőbe bújva a hosszú köröm nyomhatja a cipő orrát. Ápolt lábbal vissza a cipőbe! A kép a szalonban készült!A láb a márványkövekkel beépített gránit lábáztatóban, az aromás, sós,gyógynövényes  /GEHWOL/ professionális termékkel  vízben pihen.A pedikűrözés kényelmes, hátradönthető, emelhető, lábtartós székben történik


Szakemberünk eltávolítja a bőrkeményedést, körömvágás,formázás, körömágy körüli bőr levágása. Ezután krémezés következik simító mozdulatokkal, amit rövid masszírozással fejezzük be. 


Extra szolgáltatásként kerül felszámolásra: polírozás, lakkozás, körömbenővés tyúkszem kiemelése.

Lábáztatás alatt időnket kihasználva,manikűröztethetünk.

 

A szalon további szolgáltatásai:

Testmasszázs,

kozmetika,

MANIKŰR,

infraszauna,

testkezelések,

géllakozás.

grafológia,

asztrológia,

numerológia,

jóslás.

Kezeléseink alatt halk, relaxáló zene szól, a csendes, gyertyafényes tevékenységgel, tea kínálatával szeretnénk fokozni a hatást, mellyel kikapcsolódhatnak, maguk mögött hagyhatják rohanó világunkat. Mindezek segítségével biztosítjuk vendégeink testi és lelki felfrissülését.

Stúdióm számára a legfontosabb, hogy vendégeink ne csak szépen és ápoltan távozzanak a kezelés után, hanem szolgáltatásaink között megkapják egészségük megtartásához, megóvásához szükséges kezeléseket, egyszerűen úgy érezzék magukat, mintha kicserélték volna.

Keresztesi Ildikó

25 éve pedikűrös,szalonvezető!


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

 Telefonos bejelentkezés szükséges!

 T/321-05-38 vagy  06/20-92-67139

 Beauty Point Relax Stúdió

 Saját részre 1 kupon, ajándékba 3 kupon vásárolható ,ha az ajándékozott nevére szól.

 Egy személy csak egy kupont kaphat ajándékba, nem 3-at.


Az egyeztetett időpont lemondását,ha 12 órával előbb nem jelzi vagy nem jelenik meg  a kezelésen akkor a kupont felhasználtnak tekintjük.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Beauty Point Relax Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1068 Budapest, Városligeti fasor 8/c.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére