Mai­Kupon

Kategóriák

Nyáresti orgonakoncert Vásáry André kíséretében a Szent Anna templomban díszdobozos marcipán ajándékkal, ismertetőkkel 6000,-Ft helyett 2900,-Ft

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

 

Tapasztalja meg a múlt üzeneteit és vegyen részt egy egyedülálló orgona koncerten, ahol neves előadók, híres szerzők műveivel szórakoztatnak egy kellemes nyári estén.

Ezen a két estén a Csillag Születik felfedezettje, Magyarország egyetlen szoprán hangú férfi énekese kíséri a gyönyörű orgona muzsikáját.

 

Könnyű nyáresti  program a Dunaparti Szent Anna templomban csak július 05-én és július 26-án Kultúra Pannónia Kft szervezésében.

 

A színházak ilyenkor szabadságra mennek, a strandolás és egy meleg nyári nap után szakítsunk időt egy „komoly„  kikapcsolódásra egy csodaszép templomban.

 
A kupon tartalma:

  • Belépő egy fő részére
  • Díszdobozos Bakos marcipán csomag a templom grafikájával
  • Asztali dísz a koncertek elérhetőségeivel
  • Képeslap a templomról
  • egy fénykép Vásáry Andréról
  • 6 nyelvű ismertető füzet
  • Könnyen megközelíthető helyen, a Szent Anna templomban a Batthyány téren

 

A koncert időtartama: 19.00 kor egy tárlatvezetés kezdődik 19.20-ig, majd ezt követően 19.30-kor kezdődik a koncert, mely 1 órás hosszúságú.

 

Időpontok: 2013.07.05. és 07.26.

 

Kivetítőn csodálhatja az orgonaművészek játékát!

A rendezvénysorozat célja az, hogy folyamatos minőségi programmal gazdagítsuk a főváros kulturális kínálatát.

A műsoron fellépő orgonisták a műfaj kiválóságai (első körben Dr.Bednarik Anasztázia, Balasi Barnabás, Horváth Márton Levente, Kéménczy Antal, Teleki Miklós). Mellettük a programot folyamatosan énekesek (07.05-én és 26-án Vásáry André) és hangszeres előadóművészek színesítik. 19.00-tól tárlatvezetéssel kezdődnek a koncertek a templom, és a hozzá tartozó Loretói kápolna bemutatására, angol és magyar nyelven.

 

Ha felejthetetlen kikapcsolódást szeretne ajándékozni szeretteinek , akkor itt az alkalom ne szalassza el!

 

Rendezvény pontos címe, helyszíne

1011 Budapest, Batthyány tér 7.

Felsővízivárosi Szent Anna templom

 

Megközelítés: 2 es metró Batthyány téri megállója ,rögtön a metró kijáratánál 100 m re van a templom.

 

A Szent Anna Templomról:

Az UNESCO díjas templom az 1700 -as években épült barokk stílusban önmagában is turista látványosság, kiváló akusztikával és szakszerűen karbantartott orgonával rendelkezik.

A plébániát 1390-ben alapították, 1540-ben elpusztították a törökök, 1687-ben alapították újra. A Szent Anna templom 1740 és 1761 között, Hamon Kristóf, majd Nepauer Máté helyi építészek vezetésével épült fel barokk stílusban. 21,5 m széles és 55 m magas, kéttornyú, homlokzatával északi irányba néz. A templom képei jellemzően Szent Anna életéből vett eseményeket ábrázolnak, aki a hagyomány szerint Szűz Mária édesanyja volt.

Vásáry Andréról:

Három arany, és egy platina lemezzel büszkélkedhet.

Bostonban képezte magát. Megnyerte a Miskolci Operaversenyt, döntősként szerepelt a Római Nemzetközi Énekversenyen. A Vatikáni Televízió közvetítésén keresztül több mint 160 millió néző láthatta versenyprogramjának előadását.

Részt vett az Adoro Együttes turnéján Németországban, szerepelt Párizsban, a bécsi Staatsoperben.

Hazai elismertsége nemcsak a koncerteken mutatkozik meg látványosan: szerepelt a Pesti Színházban és a Nemzeti Színházban is, ahol Kossuth díjas színművészekkel egy színpadon alakítja különleges, kizárólag az ő énekhangjára írt szerepét.

Az általa képviselt zenei kultúra színvonalát jól érzékelteti, hogy meghívott vendégművésze volt a Medveczky Ádám által vezényelt Debreceni Filharmonikusoknak, a Budafoki Dohnányi Zenekar Olasz Kultúrintézetben, illetve a Művészetek Palotájában rendezett koncertjének, ugyanitt lépett fel Varnus Xavér orgonaművész koncertjén, énekelt a szegedi Dóm téren, a Debreceni Nagytemplomban, valamint az Esztergomi Bazilikában.

A komolyzene mellett nagy sikerű fellépéseket tudhat maga mögött a könnyedebb Crossover stílusban tartott koncertjeivel, valamint saját popdalaival kis kirándulást tett a könnyűzene világába is.

Az elmúlt években rendszeres vendége és előadó művésze volt számos TV show-nak és más népszerű rendezvénynek, mint pl. a teljesség igénye nélkül: Teadélután, Kívánságkosár, Szerencseszombat, Fábry Show, Story Gála, Balatoni Nyár.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 26-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon megvásárlása után e-mailes 1hildapal1@gmail.comvagy telefonos (+36-20/571-5010) időpontfoglalás szükséges. Név és kuponkód megjelölésével, valamint, hogy melyik dátumra szeretné felhasználni a jegyeket.

A kuponokat az előadás helyszínén lehet beváltani, a templom pénztárában, névre szólóan borítékban lehet átvenni előadás előtt legalább fél órával.

A koncert időtartama: 19.00 kor egy tárlatvezetés kezdődik 19.20 ig, majd ezt követően 19.30 kor kezdődik a koncert, mely 1 órás hosszúságú.

  • Egy személy 2 kupont vásárolhat és használhat fel saját részre, 10-et pedig ajándékba
  •  A kupon beváltható 2013. július 05-i és 2013. július 26-i péntek esti koncertre a szabad helyek függvényében. 


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kultúra Pannónia Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1011 Budapest, Batthyány tér 7.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére